Kvickiis

Skola mot skola

som sagt samma skolor från olika kom hit till hit till Åby för att tävla mot varandra det gick ganska bra föra våran skola. Hade jätte trött dag, men den va värd det. Alla från min skola va duktiga stolt över dom hihi :D. Efter cermonien stack jag till macdonals, och tjockade mig lite grann :).'
image description

6 km

Skolan har idag en sån där dag att man ska gå 6km till ett ställe för att se andra elver och eleverna i min skola tävla i olika fridrotter. En tjej från min klass kommer tävla i längdhopp, så man få hoppa på de bästa. Men nu börja det bli lite bråttom för mig, måste dra, bloggar mer när jag kommer hem.

Frågestund med Andrea

Hur länge har du bott i sverige?
Svar: Jag har faktiskt bott i Sverige hela mitt liv.

Kan du inte göra mer video blogg när du prata kinesiska? Du är väl kines?
Svar: Klart jag är, kanske jag vet inte riktigt. Saken är att jag är lite blyg och ha kamera skräkt ^^.
Om du fick chansen att gå tillbaka i tiden o ångra någonting, vad skulle du ha ångrat?
Jag hade mycket att ångra förut men nu är nu och jag tänker leva i nuet. Fast jag ångra mig att jag inte var social när jag va yngre och inte tog massor med chanser jag fick.

Hur kommer det sig att du börja blogga?
Det är roligt att blogga, och så vill jag också dela med mig min glädje till folk som läser :).

Vem är din bästis?
Jag vet inte riktigt, men tror Sara, har känt henne sedan jag var 5 år. Fast ha inte träffat henne på länge (1 år) så är lite osäker ;) ... Fast jag har mer nära vänner ;).


En bild på mig och min vackra vön Mikaela 😍

Om ni andra vill ställa frågor så är ni välkommna att göra det :)

Friheten är nära

Matte prov imon pluggar för fullt nu och försöker ger allt. Detta är de sista skrifliga provet jag har och sedan 2 st inlämmningar sendan är friheten här sommarlov längtar!!


@Paprika för första gången 30 april

Trodde att parika var ett ställe där dom sålde sallad och kyckling. Fast det visade sig att det var en hel annan sak. Dom har mycket mer exempel macka med kycklig skit god. Känner mig lite efterbliven eftersom att mitt första besäk i parika var den 30 april med Mikaela. Fast det är aldrig försent ;).

Dagens outfit

Shorts H&M l Kragetröja H&M l Väska Fosil

Morsdag

Idag är det en speciell dag för kvinnan som tog med till denna världen. Min mamma såklart. Köpte en present till henne i sista minuten hoppas hon blev glad för den även om den är lite otänksam.
Denna gången fick det bli chocklad och tandborste nästa gång blir det chocklad och blommor!

Bläddrande header

Hejsan, gjorde precis en bläddrande header. Den kanske inte är den bästa, men jag få nog nöja mig med den. Den ser väl inte så illa ut eller?

Liseberg

Tog en sväg med min lilla syster idag i liseberg.

Keep calm and hope Sweden will win this shit

Hoppas, hoppas :D.
Ni förstår.

Eurovision

har laddat upp kvällen med lite gott. Mitt ända undantag...

Samhällkunskap

Blev klar med detta idag. :D

Morgon shopping

Shoppade idag innan jag skulle sticka till skolan för 350 kr. Fick med mig en linne, sol glasägon och ett par short.
Solglasögon l Ginatricot l 99:- ordpris.
Short l H&M l 199:-
Linne orage l Monki l 150:-

Wohoo ytliggare 2 till A

Jag är så himla stolt och plus fick jag A på matte inlämming detta börja gå mot den ljusa vägen i skolan nu.
Har i alla fall sammlat ihop mig några styckna innan jag lämmna 7an :D.

Shorts listan

Short l H&M l 199
Shorts l H&M l 249:-
H&M l 199:-
Bikbok l 149:-

Pluggis

Så nu är det bara sätta fart på att börja plugga NO. Denna gången pluggar jag med hörlurarna på med djupt musik. Kanske slänger in ett inlägg senare om jag har något mer att säga.

Överdrivet varmt

Har precis duchat klart och sitter i sägen med mina mjukis kläder och skriver inlägget nu. Vi det var en jätte rolig dag idag, men fickinte med så många bilder som förra året. Men hur så helt var det överdrivet varmt idag sprang runt i Möndal sen en svettig och äcklig gris i idrottskläder ush. Kinesiska prover gick bra idag och nu ska jag nog börja plugga science.

Sportsday

Ska snart åka hemifrån och träffa några i klassen i Brunns för sedam åka till en ¨Arena¨ som skolan ska vara i kommer bli jätte kul, eftersom att alla 7or ska vara där. Efter det måste jag rusa till Hemspråket för att göra yttligare ett prov. Så kommer min dag se ut.
Bild frå förra året :D.

Angry birds candy

I fredag satt jag framför datorn och tittade på kinesik drama medans jag smaskade i mig dessa  goda gelebitar. Jätte goda trodde faktiskt att dom inte allas var goda bara att utseendet på påsen såg bra ut, men det visade sig att innehållet i påsen också va god.
Men dom kommer jag inte kunna äta på 27 dagar :(

Revolt utläst

Har läst ut  Mockingjay (Revolt) skit bra älskar sklutet, det kan inte blir bättre förutom att snälla människor dog :'(.. Den var iallafall grym om ni ska läsa måste ni läsa hela serierna. Boken slutade bra som den slutade, det fanns nog ingen bra fortsätting :). Jag åt också ett paket frusmat som jag hittade i kylskåpen, skit äckligt. Jag ogilla frusmat stort, men tog också lite tid på att välja kläder tills imon Sports day och passade på att läsa lite kinesiska.
Djupfrusmat:
Boken:
Fundera faktiskt på att läsa dom på engelska :D.

Childhood - HSM

Sökte på olika saker på youtube, helt plötsligt kom high school mucial upp. Jag började tänka på när jag va liten och typ älskade HSM. Kommer ihåg när jag stod framför teven/datan och sjöng alla låtarna. Ville vara Gabriella (Vanessa) och tog min gick in på Youtube och sjöng alla låtarna typ varje dag. Jag sjung fel hela tiden, men det känndes inte så. Off gud, längtar tillbaka till barndommen och High School Muscial.

Gotti förbjud

jag få inte:
  • Äta godis eller chocklad.
  • Inte dricka läck eller drickor som inner håller socker.
  • Inte äta fetiga saker ex: Chiip, pommes, hambugare eller kebbab.
  • Inte äta bakelsel eller tåtå.
Detta ska vara ända tills den 19 Juni. Jag ska klara det önska mig lycka till :S.

Anledningen till mitt tråkiga uppdatering på bloggen


🍣 sishi

Jag och mamma bestämde oss för att hå ut till en restaurang och äta buffe. Själv så är jag inte så förtjust i varmmaten så valde att äta sushi, älskar sushi


Yellow dots

Tog bort mina gamla nagelack igår och bestämde mig för att måla nya. Denna gången fick det bli blå glittrig bakrund och gula prickar.

Dear chinese I wish that I can overule all of you.

Ska börja plugga kinesiska nu. Men så kan man ju inte plugga utan mat fixade lite tilltugg till plugget :).


Jag ♥ mat= Sant

Älskar mat ♥

Starbuck coffe time


Ledigt

Så nu är man ledig i två dagar frågan är vad ska man göra. Slapp presentationen i skolan idag, eftersom att alla i gruppen inte var här. Jag stör mig stark på min nya svenska lärare :s. Förväntade mig inte att hon skulle vara säskillt bra. Jag vill ha tillbaka min gamla svenska lärare. Sedan fick jag också redan på att jag kom på 172 plats i mellan varvet av typ 300 98 tror jag. Stolt jag känner mig ändå.
Förlåt Glömde upptadera att jag skulle springa Mellan varvet i söndag men allt gick bra och det va skönt att få springa 5.1 km. Det jobbiga var att jag hade på mig fel tröja på mig fick jätte ont i axeln när jag typ va halv vägs.

Cheep clothes

Ett par skor, två par strumpor, tränings BH och ett par svarta jeans för bara 500 spänn.

R.I.P Cinna and Finnick

Ni som har sett eller läst huger game vet nog vem Chinna är och ni som har läst Catching fire vet vem Finnick är ;). Jo, det är faktiskt så här att jag ha blivit '' förälskad '' i hans personlihet. Det låter knäpp och jag vet att det är knäppt, men ändå. Och det är så himla sorglig att Finnick kommer dö  i Maykingjay och Chinna med, fast han dog ju i Catching fire. Men nu blir jag sur alla snälla dör ju. Det krossar mitt hjärta :'(.

Regnig dag

Hej,idag orgenterade vi och det var så skönt att gå i skogen och känna den friska luften. Nej det var inte skönt jag hade glömt mina gympa kläder och så fick jag gå in med mina vanliga kläder ute i regenet, och det va så kallrt skogen var så lerig och det va svårt att hitta nummerna också. Påvägen fick Sumaya göra mig i sällskap. Sedan gick jag av vid skolans hållplats för att vänta på Mikaela sen hemspråk. Hemspråket va värsta fail jag och Mikaela fick ett E på läsning >.< fast hon sätter inte in betygen i 7an som tur så.
Vattenfall i skogen.


Tavlan på idrotten.


Huger game beroende?

Vad är det med mig har typ sökt och läsit 1000 sidor om karaktärerna i hunger game, catchig fire och Mokingjay. Detta känns inte rätt jag har 2 prov och en inlämning nästa vecka, jag skjuter upp dom för att läsa om dom olika karaktärerna. Det konstiga är att jag tröttna aldrig, istället vill jag bara veta mer och mer. Helt plötsligt längtar jag stor efter att Catching fire ska komma ut på bio :(.
Denna citaten ha fastnat i min huvud ( >.<)/'''

_

Jo, jag använder en liten systemkamera till min bilder namn: Canon EO5 1100D ;) ♥

Gräsbänk i stan

Påvägen hem så gick jag, Lavin och Sumaya av i brunnsparken så såg vi en gräsbänk. Jag bad Lavin och Sumaya sätta sig på den så jag kunde ta kort på den, båda tyckte först at det var en dålig ide eftersom att dom va rädda för att bli blöta. Men de visade sig att den inte alls var blöt.

Rubrk?

Hejhej, skit bra dag idag. Provet gick ju hur bra som helst kunde allt! Sedan påvögen hem snackade jag och Sumaya om kändisar och helt plötsligt började vi och bababla om hunger game osv. Jag vill se 2an boken va skit bra. Jag undrar stort vem som ska spela Finnick fast tror Zac Elfon, men är inte säker. Fast Finnick ska någon söt och snygg kille spela ^^... Har precis stoppa i mig två st sylt winebröd och är jätte mätt nu ska bara fixa en ny header så sticker jag till pianon lektionen.
Gick igenom skogen och så någr vitsippor så tog ort på dem.

Jobba, jobba och jobba.

Jag har sånt tråkig liv det ända jag gör är att plugga fråga om läxor, smsa, hänger ut med kompisar (ibland) och sover. Men vill verligen pigga upp mig själv, ha funderat på att börja i klättring och någon annan sport som ligger nära mig kanske bitch vollyboll eller karate. Men klätting ska jag anmäla mig till ige, hoppas bara att jag få en plats.
Så idag hade vi orgentering i skolan. Det var förfärligt vi fick gå upp på världens brandaste backe och klättra i bergen, sen när man om fram fick man inte ens berömd av läraren, fast en negativ kommentar fick vi :P. SEn sessade jag hem för att hämta mina böcker för hemspråk sen åkte ja till skolan igen. SEn nrä jag kom hem var jaf tvugen att göra våran survey (matte inlämningen) som jag började med idag :P. Så tåkig liv jag lova. Bäst att jag skaffa mig ett roligare innan alla tröttar på mig ^^
Denn är absolut den finaste bilden på mig :D.
I have a trollface :))

Skitgod 😜

Endast 25 kr i pressbyrån..


Upptagen!!

Har massor med saker att göra 2 prov och en inlämmning. Så tror att det kommer blir dåligt upptadering tills jag är klar med dessa saker.

Fryst pasta

En liten bild på mitt frukost


Vatten bra för huden

Sitter här och plugga som en apa. Det ända sällskapet är ett glas vatten, fast bättrev än inget.

Då var man hemma från bowlingen

Det var en rolig dag på bowlig, fast fick bara en strike denna gången. Skulle gärna vilja ha nåogot annat men jag är nöjd med det jag fick. Hur som helst slutade att jag vann. Efter det gick jag och Linda och spelade någo spel som man skulle få en en platta i med hjälp av plasthållare o.O.. Men det slutade ju dåligt för mig 2-5 >.<.

Förändras?

Idag, så var det skolan. Fast när jag kom tillbaka kännde de som jag hade kommit hem från sommarlov. Fast det kan ju inte stämma hade bara lov två dagar. Känndes som vi hade det i evigheter. I skolan hade vi sånna ''slapplektioner''. Man fick pyssla och måla och kolla på videoklipp. I seluet var det bästa vi skulle dela in oss i olika grupper och uppträda alla försökte stjunga sverige national sång men ingen kunde. Förutom jag förstås, hihi. Nää, jag kan den, fattade inte varför vi inte hade den i våran grupp.

30 april 2#

Drog till lilla bommen och så tog jag kort på Silja och Jennifer, sedan kollade vi på våran (min och Silja) föredetta restaurang. Som hade sjunkit för några år sedan. Fast vi hyrde båten så inte vårt ansvar att dra iväg den.
Före


Efter:


Båten:Yellow shirt from Monki

Köpte den igår :D, 200 spänn från Monki.

Bästa veckan

Det kommer blir jätte varmt denna veckan. Igår 15 idag 20 grader. Så himla glad är jag mitt humär följder ofast alltid efter vädret om det är sol ute är jag extremt glad och om det regnar då är jag inte så glad. Fast nu ska jag ut och springa, ciao!!

RSS 2.0
Waving Hello Kitty Kaoani