Kvickiis

Dagens outfit

Jacka - H&M l Linne - Esprit  l Shorts - Newyorker l Converse - Berlin

Glöm inte att släcka lamporna

Hejsan, allaihopa sovit gott? Inte jag i alla fall har typ haft problem med att sova de senaste dagrana :(. När jag bli väckt när jag nästa somna. Så kan jag inte sova igen på 2 timmar D;. Men tänkte dra ut och köpa lite mat till kvällens '' Eath hour middag''. Jag ska självklart vara med på den, tycker faktiskt att det är en myskigt sak och att de borde finnas några mer sådan grejer om året. Men bilder kommer senare på middan, har det bra, hejhej.

Never jungle someone you don't even know he/her


Orka inte gå till skolan igen

Morgonen började med att en kille tog min penna och inte sa att det va han frågade tillomed honom. Men han erkände inte, jag skulle kanske inte bli sur om han gav tillbaka den, men det gjorde han inte. Men hur som helst blev jag inte för sur, det va ju trots allt bara en penna. Dagen gick vidare. Jag satt ute och läste Hunger games 1# på engelska, grymt bra är den. Jag skulle vilja låna den men alla vill ha den så jag får nog vänta :/. Sedan så dlutade dagen med bild lektion va inget speciellt med det :P.
Idag har skolan nån slags fösällning men orka inte sälja eller åka till skolan igen och köpa saker där. Nopp jag stannar hemma och ha lite fredagsmys istället :).

Skolan

Sitter just nu i skolans data sal. Och skriver en project om kärnkraftverk. MEn bloggar senare :)

SUR!!

Min Iphone skulle egentligen komma idag, men så blev det inställd fick jag reda på. Så jag stack till 3 butikerna och frågade '' Varför ''. Men så var det inte så lla fick en Hugo boss skal helt gratis. Men är tvugen att stå ut utan min skal i 5 dagar. Jag kommer inte kunna ta bilder eller något. Alltså mobil löst kommer jag vara. Men skola imon måste gå och lägga mig nu bloggar imon puss :*.
Fick den vita skalet gratis, Mohahaha :D

Om låtar

Musik är sån sak som gör mig gladare eller mer ledsen ibland. Det beror på vilken låt jag lyssna på. Vissa gör mig ledsen eller påminner mig och något, det kan vara både något postivt eller negativt. Men för mig så ör det mest negativt typisk mig. Jag äskar gamla låtar som har en bra handling, en djup känsla som om man vet exakt hur det känns som artisten vill uttrycka sig. Jag jag lyssa oftast på de gamla mer än de nya. För dom nya är mer popigare, ibland vet man inte vad dom säger. Men jag har faktiskit hittat tre låtar som gör mig riktigt glad ibland det är: One thing, What's make you beatiful och Somebody to love. Jag vet inte varför jag tycker att dessa låtar är extra bra? Jag har aldrig gillat Justin biber eller någon speciellt mycket. Men när jag lyssna på: Somebody to love. Jag älskar bara de första intrott (staving). Den inleder låten med någon bra sätt ^^.
Misstolka inte att jag har börjat gilla 1D och Jb gillar bara dessa låtar.

Answer question

Svar: Tack så mycket för att du gillade min blogg.  Jag har en tumblr acount som jag är ganska aktiv på. Den heter Kvickiis.tumblr.com. Jag har tidgare bloggat om min tumblr account. Om du är intresserad att följa mig på Tumblr kan du jätte gärna göra det här kommer en länk. Och tack för att du gillade bloggen, kram ;D.
Länk:
På min tumblr blogga jag om olika saker. Citat, posters och saker som jag tycker är intresant

Hemmafru, igår

Igår fick jag en energikick på att jag skulle laga mat. Så jag satte genast igång med matlagnigen, det fick bli. Gurksoppa med ägg, fläskröra, ångatägg, stekt isbarsallad och soja kyckling med kinesiskasvamp ;). Själv tyckte jag att det blev super gått :D.

Oh sunny day

Vädret var underbart idag, ville bara gå ut och springa sedan ligga mig på kostgräs mattan. Solen lyste på mig och min hud brändes av det. Vi körde prinsses och jag åkte ut på direkten.

Dagens inköp

Gick in i H&M och fyndade lite, kände på mig att jag behövde nya nagelack eftersom att mina gamla hade torkat ut.
Golden amber: 19.90 10:-
Summer nails: 39.90 10:-
Nail polish: 39.90:- 10:-

Iphone skalet.

Mikaela (Mika) följde med mig till stan efter skolan för att hitta en Iphone skal. Men när man hade hittat en fin och bilig. Så sa dom att den var till Iphone 4 :(. Men hur som helst gick vi runt i stan lite granna. Gjorde också dagens goda gäning idag :). Igenom att hjälpa Mikaela med en sak, hihi ^^. Jag är så snäll. vi drog också till Macdonals och starbucks.
Pappa, pappa, papparazzi !! (stavning)
Jag; Javachip Mika: Mocha

Ska dra till skolan snart

Hej, förlåt för jag inte blogga igår. Hade ingen blogglust alls! Men nu är jag tillbaka. Så vad hände igåt, jo jag fick B på min No prov, blev lite sur där när man fick läsa kommentrerna att det kunde vara ett A om jag svarade lite mer detalerat :(. Men hur som helst ska jag göra omprov på kemi idag. Men vet inte nät vi börjat så ha bestämt mig för att sticka iväg extra tidigt idag.

Hemma igen

Hej, har precis kommit ifrån tidnings arbetet fick såld på 9 tidningar av 15, och har nu tjärnat 90 spänn på det :D. Stolt. Men om jag kan sälja några tidningar till får jag mer, men jag orkar inte 90 spänn räcker redan :D.
omprov* ska det stå, jag ha omprov för att jag vill höja mitt betyg från D till A

Dags att jobba

God morgon på er allihop. Fick ett samtal nyss om att mina tidningar hade kommit, dags att stiga upp och jobba så man tjärna lite pengar. Har lite bråttom nu. Men skriver senare.
Men inna de vill jag också påminna er allihopa att inte glömma vrida fram klockan idag ;)

Innan bion

Innan bion stack jag och silja till stan lite. Vi hittade några örhängen och sen fick vi gratis glassar som dom delade ut. Jag tog magnum infinity, som är så himla good :D. Sedan var jag tvugen att sticka till bion och Silja åkte hem.
GB gubben påminner mig om Ronad Mcdonals D:

Hemma från bion

Ni som inte ha sätt Hunger game. Jag rekomendera den verkligen! Den slå alla filmer Titanic, Avatar, twiligt och andra. Jag satt i bio salongen och frös skakade, var nörvös vad som skulle hända, vågade inte kolla på vissa sen blunda och gät på vissa scener. Jag ser verkligen i fram emot att se de andra delarna som kommer. För detta måste göras om igen.
Jag och Fethya kom först till bion, för Sumaya var försen, stackare. Medans det var bio reklam hade jag inget att göra så jag satt och kommenterade bio reklamerna ex: ¨Han här likna min granne¨ och ¨Varför kan jag inte vara med på reklamen, jag är väl mycket snyggare hon här ^^¨. Men ni fatta väl att jag skojade. Men rekomendera er att köpa biljetter nu. Gå in på sf och boka!

bergakungen nu

Har precis hämtat ut mina biljetter åch vänta nu på sumaya och fetyha ska dyka upp.

Trailern är så sorglig :(


Bokat och klart

Så ska man se the hunger game imon med Sumaya och Fethya, jag känner på mig att det kommer bli en bra dag imon. Det blev bara dom eftersom att dom andra inte kunde. Frågade alla tror jag. Men ska blir kul och spännade, hihihi ^^..

Fredags mys

Satt i mamma och pappas säng med jordgubbar och mysade med min lilla syster, medas vi kollade på filmer. Egentligen fick vi inte det. Men mamma och pappa var ju ändå inte hemma så varför inte ;)). ¨Ibland får man ju vara lite olaglig ;)¨.

Hunger game.

Ska se den imon, med några tjejer i klassen. Det kommer blir grym, ha velat se den ganska länge. Hoppas verkligen att den inte gör mig besviken. Ska ringa upp några tjejer senare.

Solen !

Idag, har jag varit ute massor med gånäger och solat, pratat och kört pricese. Det är faktiskt jätte kul! Idag hände det massor med roliga saker men tycker ändå att det gick segt pånågot sätt. Efter skolan åkte jag till stan för att köpa en Iphone 4S och sedan åkte jag hem. Mobilen dog i stan, så satte på den när jag kom hem igen. När man kom hem såg jag att jag hade missat samtal från Fetheya, hihi. Vi pratade en liten stund med varandra om massvis med saker. Men se var hon tvugen att lägga på. Då smsade jag Mikaela, som jag nu har bestämt mig för att kalla för Mika, hihi ^^.
Solen skiner :D
Softa/ Sola.

Mini shopping

Jag har varit i stan med mamma och köpt lite grejer, sen så har jag varit på piano. Där övade jag på att spela med vänster och höger handen. Jag kan faktiskt spela med båda händerna nu med inga problem :D. Känner mig ganska stolt ändå. Nu kommer bilder på vad jag har köpt idag.
Rosa byxor l H&M l 199:-
Kavaj l H&M l 399:- 199:-
Hörlurar l Akademibokhandel l 149:-
Borste l Åhlens l 70:-
Rakband l H&M l 59 :-
Perfym l H&M l 29:-
Skrubb l Loreal paris l H&M l 69:-

Är hemma nu.

Bänta vänta lite måste bara ta kort på allt annat...

Espresso House

Jag hade lite tråkigt henmma så ringde mamma och frågade var hon var. Hon var visstligen i stan. Så tog på mig kläderna och åkte genast till stan. Nu sitter jag i espresso house och dricker islatte. Jag har köpt lite saker, jag ta kort på de när jag kommer hem.

Provet gjort.

Gick skit bra på provet idag känner på mig att det bli ett B eller A. Men var anska hungrig och trött när jag skrev provet eftersom att, jag inte åt någon frukost idag! Men hur som helst gick det jätte bra! På morgonen hade jag jätte mycket energi kändes det som, för att gick och tog andras spanska och franska böcker och började läsa på dem. Och issa vad? Jag kunde inte uttala en enda ord!
När jag gjorde provet ville jag bara sova!

Morgon hummor

Börjar inte så tidigt idag så tänkte inleda morgonen med lite morgon humor :D.
Iblands så kan de faktiskt göra min dag!

Natti!

Ska sova nu, sov gott och dröm sött alla läsare!
Nu ligger man i sägen precis som gubben gör på bilden ;).

Slänga in ett inlägg nu

Jag har bara, läst och pluggat fick hoppas över drama idag. Men jag vill gärna bli klar med hundråringen det därför. Jag tog ca 1 timme på mig för att läsa 2 kappitla. Mobba inte jag läser segt. Sedan var jag inne på facebook en liten stund och kallde runt,inget speciellt hade hänt! Gud vad tråkig liv jag har hahah :D.

After school

Åkte till stan med Belma och Sumaya. Belma skulle hitta ett par fotbolls skor. Efter ca 1 timme hittade hon, de rätta skorna och jag och Sumaya åkte hem. Måste börja med att plugga, geografi. Idag ska jag nog geograf, det bli mest att bara gå igenom och sedan slappa med drama och mat! Så kommer efter middan/kvällen se ut! Jag slänger kanke in med ett lite inlägg senare om jag har tid.
Bilder.
Jag lägger bara upp dessa vet inte om jag fick lägga upp en annan bild! Hihihi^^/

Vatten fotografering

Provade och fotografera vatten idag. Det gick bättre än vad jag trodde. Jag trodde att det skulle vara mycket svårare för varje gång när jag titta på sådan vatten bilder så, undra jag hur folk kan göra så. Hihih, men det visade sig att det inte var så svårt som jag toudde att de skullle vara.

Fullt upp!

På morgonen klockan 08.00 så ringde en mat från GT och sa att mina tidningar hade kommit. Men va bra, tänkte jag. Så jag gick genast ner till gården för att hämta dem. När jag kom ut så kunde jag känna tystnaden, eftersom att det var så tyst ingen var ute på hela området förutom jag. Ganska läskigt faktiskt, men det känndes också skönt på något sätt. Men husr som helst fick jagä sålt på 7 st tidnigar och tjärnade ihop 30 kr plus drix. Man kan ju verkligen säga att det va ¨Mycket¨. Men hur som helst lyckades jag få 3 kunder som jag skulle koma till varje vecka ^^. Få väl kämpa mer för att få mer pengar.
När jag kom hem så satte jag genast igång med att plugga geografi. Kator, jordens resuser osv. Ha peov på tisdag. Har sagt till mig själv att jag ska höja alla mina betyg med ett steg minst innan jag går ut 7an. livet är svårt!

Before I die #1


Om mig...

♥ Jag jämnför mig med andra mycket. Varför hon/han är bättre mig och sånt. Men det är så jag förbättras om jag ser eller hör någon som är bättre mig så försöker jag blir bättre hon/han.
♥ Jag gillar och kolla på dramer, jag gråter oftast på de.
♥ Jag har aldrig kommit med sminl till skolan. Kanske läppglans då.
♥ Jag vill bli en tandläkare när jag bli stor.
♥ Jag förstå mig på folk som klaga på sig själv. Inte för att dom vill ha uppmärksamhet utan att dom är besvikna att dom inte gjorde sitt bästa.
♥ Jag är vällig trög på att reagera när människor pratar med mig. Ibland vet jag inte hur jag ska reagera?
♥ När jag är glad så kan inget förstöra min dag!
♥ När jag är ledsen vill jag att folk ska se det, men ingen har gjort det på länge.
♥ Jag gilla när folk koperia eller köper samma saker som mig. Det betyder bara att dom ser upp till min stil eller kanske tycker att jag ha en bra smak.
♥ Jag tänker positivt innan jag tänker negativt.
♥ Jag klaga på mig själv när jag vet att andra är bättre mig.
Det finns mycket mer om mig men orka inte skriva allt.

studerar kator

Dags att börja plugga Geografi ;)

Ett stort grattis to yellow face som fyller 14 😘 !

Så får man ett gratis och fint kort! ;*

Ett lite misstag...

Fick ett D på min bild project som jag hade lämmnat in. Men tycke att det var konstigt. Så jag bestämmde mig för att gå till läraren och '' klaga '' Det visade sig att han hade blandat ihop min och en annans elevs bild -_-'. Men problemet är löst! Näe jag kom hem fick jag reda på att ag fick ett A! Stolt tjej :). Men måste forsätta plugga nu så jag också få A i geografi.
Det är mitt hemliga namn. Som jag har täckt ;)

Hundra åringen

Vill bara rekomendera er att läsa hundra åringen som hoppade ut igenom fönstret och försvann. Jag lova man vill bara läsa mer och mer. Det ska kanske komma ut en film på den. Robert gustavsson ska spela huvud rollen: har ingen aning vem det är. Men min träsljöds lärare sa det i alla fall. Men läst den ni kommer inte ångrar er. Den bästa boken jag har läst hitills. Ska nog börja att läsa hunger spelen, efter om jag har tid med det såklart.
Här ligger boken på min sänghylla:
Jag när jag läser:

Har du någonsin känt att du inte kommer hinna...

... med någonting? Jag gör det nu!
Måste börja med pluggande på So geografi prov 2. Måste få A denna gången och det säger jag till mig själv måste. Om någon smsa mig och jag inte svarar så Beror det på pluggandet! Jag kommer sätta ur tidställa inlägg så det inte blir för tråkigt för er på bloggen.

Mikaelas present

Jag köpte present till min kära vän eftersom som att hon fyller faktiskt 14 år imon :D. Stor flicka nu. Men nu så vet jag att hon ändå inte kolla min blogg på morgonen! Så tänkte avslöja presenten på bloggen nu!
Utsidan.

Hk drama in my 💗

För er som känner mig och har följt min blogg för länge vet att jag älskar drama, och det är därför jag kan hela min kantonesiska flytande! Jag älskar dom för att dom är roliga, spännade och sorliga framför allt. Det speglar sig mycket i verkligheten. Det är inte saker som De hittar på utan har tagit saker från verkligeheten! Jag dör av tårar varje gång. Eftersom att jag lever mig in i dom mycket och kan verkligen känns känslorna.
Everytime when a drama ends. I look like this, like Noo :(

One of the best thing in the world is good/bestfriend

Jag skulle fixa mitt lås efterskolan, men glömde titta på vilken nummer det var på skåpet och så jag fick springa upp och ner! -_-¨ Hängde med Tina, Aida och Mikaela till stan efter skola. Inga bilder tog i stan. Men aja ska fortsätta med en kort som jag håller på med.

Computer lab

Sitter i computer labbem nu. Vi får gör avad vi vill just nu så tänkte blogga lite. Morgonen har varit segt hade priblem på vad jag skulle ha på mig, men problemen löstes. Jag drack mjölk och åt oreo kaka. Påvägen till skolan somnade jag typ i spårvagnen sån åkte över en hållplats. Men träffade Aida på den. Vi hade också måte idag i skolans bamba, dom pratade typ om hur vi skulle göra skolan bättre.
Svårast på morgonen

eftersom jag brukar tvätta mina kläder som jag hade (igår) dagen innan denna morgonen Så titta jag i gaderoben varje morgon. Jag ser att jag har jätte mycket men känns ändå som jag inte har något att ha på mig, hela tiden.
Så sant

Svar på kommentar

Tack Ofelia :D
Jag bytte header igår men min förra är tagen i New York, Soho.

Efterskolan!

När jag kom hem ifrån skolan satte jag gensat mig i mitt skrivbord och börja göra min so läxa, när jag var klar med den så satte jag på några dramor och kollade på dom. Satt i mitt rum och åt winebröd och drack mjölk och nu sitter jag här och upptadera. Var inget speciellt i skolan so hände, läste ut engelska boken idag på engelska lektionen. Kände mig sakta när jag läste. Tjejen som sitter bredvid mig alltså Tina, hihi. Hon bara bläddra igenom alla sidor känns det som. Medan jag sitter och sega mig^^. Önska också att jag kunde läsa så snabbt :/. Är klar med mina läxor. Jag kollade också för 5te gången på hungersnödens trailer verka bra fatiskt! Min kompis hon älskar böckerna! Måste verkligen se den, känns det som just nu!
Skitfint väder idag, älska det och hoppas det fortsätter så <3

Färgade byxor

Har fatiskt tänk på att skaffa färgade byxor till sommaren. Det känns så trist att öppa sin gaderob och bara se 1000 par jeanser inga färgade byxor :(. När jag gick i femman och fyran så gillade jag att ha på mig färgade byxor. Men senare blev det inget. Men nu ska jag spara ihop lite pengar så jag kan köpa några par!
Man kan köpa dem på H&M för endast 199:- :)

Otur jag har :/

När jag kom hem så märkte jag att jag hade glömt min engelska bok i skolan. Sen så hitta jag inte den hemma värsta panik. Jag hitta inte heller mitt skåp! juste jag har nog tappat bort mitt skåp nykel eller något. För jag hitta den inte någonstans :(. Det är inte bra. Nu har jag också tappat bort min engelska bok eller kanske inte den ligger nog i mitt skåp...?
Trött dag!

Dagens outfit

Blus l Monki
Byxa l Levis l USA
Linne l H&M

Jag och cameran


Har äntligen fått en system kamera!

Nu kan jag äntligen ta riktiga bilder på saker och ting. I vilken läge som helst annars har jag använt min Xpedia till alla mina foton på bloggen. Men nu kommer det bli mycket bättre kvalitet på de flesta av bilderna ;).
Canon Eso 1100D.
Vad tycks egna bilder kommer kanske sen. Om jag orka ta kort^^.
Köpte den för 4200:- :D

Dagens glassar

Hejhej, idag smakade jag och Silja på två nya glassar som hade kommir ut ^^. Båda var jätte god men tyckte att Magnum infinity var godast :D.

Siljas.
Min ;)


Macdonals nu


Hjälp min lilla syster med hitta kläder

Idag gick vi bland annat till stan för att hitta perfekta outfiten till henne för en vår fest som hennes skola, har i April. Då ska man vara fin klädd och ha nya kläder på sig enligt henne. Hon provade några kläder i olika affärer. Hon vill gärna har tips på vilken outfit hon ska ta!
Val 1:
Val 2:
Val 3:
Val 4: Ps dessa kläder valde jag.

Young, wild and free

Nu är det melod ;)

Dagens shopping

Var i stan med min lilla syster idag. Gick runt som vanligt jag köpte en blus från monki och en nagelack och en bälte behövde det!
Nagelack l H&M l 9.90:-
Bälte l H&M l 49.90:-
Blus l Monki l 200:-

subway time


I don't want to grow up and be old

Jag har aldig viljat bli stor, sedan jag var liten har jag alltid sagt så här till folk " Jag vill alltid vara liten och slippa tänka jobba eller något, skolan är mitt jobb och jag vill alltid går kvar här. Mina bästisar just nu kommer jag alltid har kvar" Men inget är för alltid. Jag växste som sagt upp och blev äldre och äldre. Jag vill inte jobba men det är livet. Vill vara ung, fri och vild forever young. Ibland tänker jag tillbaka på dagis tiden. Var morgon satt man i en mat bord och päla pälplattor, görs "smycken" och spela spel med frökenn det var min dag.
När man växte upp börja man jämnföra folk. Genom stil, smak, utsendet och betyg. Sällan personlighet. Människor är svart sjuka och försöker förstöra det för andra!
Världen är för verklig. Man kan inte liksom sitta här och tänka att den var liten. Det är nog dags att börja ta saker på allvar!

Svar på en kommentar

Förlåt för jag la ut bilden då ms anonyme!! <3

Min nya nyhets artikel

Tyckte inte att min förra nyhet artikeln blev så bra så jag bestämmde mig för att göra om den i morse. Jag har sagt till min lärare att stryka de andra som jag gjore och fokusera sig på detta istället.

Facebookar med världens gulligaste :*


You don't have to be a nerd to get high grades.

Känner fortfarande lättad efter so provet. Men Geogrfien är inte över än jag har ett test kvar innan jag får min fullständiga betyg på Geografi i 7an :D. Får väl jobba mera och kämpa mera!
En exempel på en nörd, HAHAHA. Skjoa bara...

Bitch you know what it is?

Black and yellow, black and yellow... Ohh no I mean Yellow and yellow!Yesterday

Gick och gjorde sim testet med Adia och Mikaela igår. Klarade allt frutom att krola :P. Men gjorde hundsim istället, HAHAHA. Gud vad fail det var. Men är i alla fall nöjd :D.

Nyhets artikeln (inlämmning)


Besöket i museum

I museumen gick vi först runt omkring själva. Sedan kom en guide och ledde oss lite granna. Han äklade mig med att man kunde på en riktig människor huvusd till en liten huvud så liten som en tennis boll ;P. Jo! Guiden var nämligen en idian som var uppväxt i Amazonas regnskog osv. Men när han berättade hur man gjorde med dom döda huvud så blev jag tyvärr skit äcklad av sättet dom gjorde på. Dom skärde av skallen för sedan kokade dom skallen eller något. Jag glömde. Också så sa att han att hans skalle skulle finnas där om 50 år, taken var först när jag hörde det så var det att jag skulle komma tillbaka om 50 år ^^. Som en gammal pentionnär/tant. Men tyvärr blev det inga bilder eftersom jag inte fick ta kort :( Verkligen synd!

påväg till skolan igen

Då är man påväg till skolan igen efter ett besök på världskulturs musemet. Sedan är det. presentaton som ska göras

Snart klar, bara klistra fast bitarna.

Kommer en bättre bild senare...

I got a B.

Hej, jag fick ett B idag på Geografi prov är nöjd. Men blev inte så glad som jag trodde att jag skulle bli :/. Denna dagen har varit skit dag.

Text #Så sant!

Det är roligt när hon alltid kunde hjälpa andra, men inte henne själv. Att hon vaknade alltid upp med misär, men limmade upp en stor bluff leende och överlevde alla slagfält som kom som varje dag gick förbi. Att honhoppade och skrek av glädje och spelade galen, men egentligen dog hon inuti. Hon byggde upp en magisk värld eftersom hennes verkligaliv var tragiskt. Hur hon hörde alltid klagar från vänster till höger. Varje gång hon hittade rätt nyckel till lycka var det alltid någon som hade förändrat låset.Varje tanke och varje dröm inte gick rätt, och att hon kunde inte gå till vänster. Varje gång tänker sitt förflutna och faller isär.

Dagens Bild


God natt folks!

God natt! Är jätte trött nu. Glömde släjs läxan i skolan. Smar jag är, t jag vet. Så kunde inte göra något mer idag hemma än att rita lite på minengelska poster. Som jag ska ha presentation om på Torsdag. Men innan jag går och lägger mig måste jag ta fram vad jag ska ha på mig imorgon. Jag tror att det är något fel på mitt öga. Jag har haft ont i den jätte länge :(. Bäst att jag går till doktorn någon dag. Men nu ska jag verkligen sova. Detta var menigen att jag bara skulle slönga in ett lite inlägg på bloggen. Bloggar mer imon, god natt!
Innan gympan.. förra veckan

Ganska upptagen ändå?

Här kommer en annan bild på månadens schema det poppade upp nya saker i veckan. Men det får man väl leva med.

En vanlig dag

Så tråkiga saker som hönder i mitt liv. Idag var det bara skola och hemsprån som alla tisdagar. Var sugen på en brownie en liten stund men sugen gick över. Hade sparat pengar till att köpa något, men sedan tog min syster pengarna när hon kom hem ;(. Men håller just nu med err project på engelskan och ska har presentation på torsdag. Vi få hoppas att det går bra :S. Annars rullar mitt liv som vanlig, vänner, skolan och läxor nothing can be changed, right now.
Min lilla söta festiss fingrar, HIHIHI <3

K-pop time

Tomorrow är så himla bra :D. Kilarna som sjuger den har också skit bra röst tycker att ni borde lyssna på den!

Detta är månadens schema

Hade No prov idag gick ganska bra fatiskt, jag tror att det blir ett B för mig. Men hur som helst är jag stolt över mig själv :D. Hihi

Glass mm...

Hej, nu drar vi ivög till gympan innan jag gör det köpte jag en annars splitt i spårvagns hållplatsens kiosk. Tror lite sommar, men hur som helst smakde glassen skit god ^^... Vårens andra glass.

målat naglarna


Tomt i huset

Då var det bara jag hemma nu igen. Känne verkligen att jag vill går ut idag, det känns som att våren har kommit. Juste det är Mars nu och våren är här yey :D. Lite efterbliven ^^. Bloggen är tråkig jag vet. Det kanske är för att jag englar mig framför mina studeie för mycket. Men ska du senare då blir det lite bilder :D.

Matte provet?

Var verkligen matte provet så svårt? jag pluggade inte ens men klarade den fick E. Men fick inte så bra resultat på den, så betsämmer mig att göra om prov på den. Men hur som helst blev skit ledsen över mitt resultat, sen fick man höra i skolan att många hade failat på den. Ajj, den va ju ändå ganska svår då :S...
Usel ;(

Tråkig blogg.

Jag vet att de flesta inläggen har handlat om min pluggning men, vill faktiskt tar skolan på allvar. Och jag VET om jag ite gör det nu kommer jag ångra mig när jag blir äldre. Men hur som helst skolfesten var grym igår alla gick loss, HAHAHA... Va mest med Lavin eftersom att dom andra tjejerna va inte där. Här kommer lute bilder från igår.

Black and white party

Ska snart iväg till den tills dess vet jag inte vad jag ska göra hemma få väl lyssna på musik eller något.
Looken: (som jag tänkte ha men sen nää jag har ju för stora muskler på armarna hihi^^)
FEST... Om ni undrar varför jag inte gå påfest ofta 1: Jag är ingen partynisse eller något 2: Ingen av mina vönner har fest, då blir det ju ingen fest!.

RSS 2.0
Waving Hello Kitty Kaoani