Kvickiis

Condeco

Sitter i condeco och dricker kaffe och äter muffins till frukost, ska senare till lisseberg med silja men som sagt måste ha internet en stud utan att de hackar eller något.
En krämig latte och en chocklad muffins

Aliens

Ett sent inlägg. Jag skrev detta inlägget igår men eftersom att internet hemma hos mig var för svag så den kunde inte publiceras men nu gör den de så enjoy!
 
Tog på mig en billig ansiktmask som jag köpte i H&M, i förr igår smörjade in hela i ansiktet och kännde att mina kinder började svida, så kunde inte ha den längre bestämde mig för att tvätta av mig den. Fast papparzin i huset var snabb med kameran och tog några bilder! Men hur som helst älska dig chinese sister och ha de bäst i Malmö !
 

Annledningen till dåligt uppdatering

Jag och min familj har de senaste månaden bytt internet tjänst till ett billigare och dom har en viss antal migabight (stavning) som man få använda på en månad och tyvärr så är våran slut, så just nu så surfar vi på de långsammaste nivå. Jag är ledsen att uppdateringen har blivit så dåligt och att ni kanske förvänta er bättre, men jag lova att jag ska göra mitt bästa för att få de så bra så möjligt :)

Sleep over

Sov hos Mikaela vi kollade på älska mig igen när vi båda skulle gå och lägga oss och båda somnade innan filmen var slut. Jag vakande en ca 4 gånger en av de gångerna var för att jag ramlade ner från sängen, ajjj då. Vi vaknade ca halv 11 och umgicks hela dagen så var de dags för Mikaela att åka till Malmö imorgon, ska träffa henne imon för att jag glömde min usb kabel hemma hos Mikaela så hon måste lämna den till mig för att jag ska kunna visa er bilderna på bloggen.
En gammal bild på mig och Mikaela
 

"Ops vi glömde saltet"

Luffade runt i stan idag med några med ett kinesen och några till. Ska stanna hemma hos Mikaela idag så detta få blir ett inlägg om dagen. Som sagt var i stan idag med Mikaela och några till sedan gick vi hem till henne och åt jord gubbar och glass, men när vi skulle köpa glassen i willys så glömde Mikaela saltet, så jag påminnde henne. Vi båda sprang tillbaka medans Mikaelas syster stod där förvirrad i kassan och inte visste vad hon skulle göra. När vi kom tillbaka hem till henne åt vi gass och pratade om massor med saker! 
Tjejorna!!
Nyplockna jordgubbar
Glassen
 
Mikaela fotogrferar med hennes kamera

Tidsfördriv

Ska träffa kinesen sen, men vaknade för tidigt. Men ska svara på några frågor nu.
1. Vill du ha ditt ex tillbaka? Aldrig varit tillsammans med någon :P
2. Är du singel? Japp, :)
3. Är du player? Nopp
4. Har du syskon? Ja, en syster som heter Silja.
5. Första personen/personerna du vänder dig till? Sumaya, Mikaela och Sara.
6. Favoritgodis? Masmellows
7. Vad drack du senast? Vatten :)
8. En som du inte kan leva utan? Min syster även om hon är jobbig -_-"
9. Hur många kan du berätta allt för? 4 st, men inte exakt allt :)
10. Har du någonsin sett en fallande stjärna? Faktiskt ja
11. Har personen du senast höll i handen någon betydelse för dig? Hahaha, nää min syster betyder inget för mig :'D
12. Favorit låt? Wedding dress
13. Har du något som hör till ditt ex? Neej!
14. Har du någonsin kysst någon? Jaa :D
15. Är du kär? De du ;)
16. Favorit film? The Hunger games
17. Favoritfärg? Rosa
18. Bästa vän? Sara, Mikaela, Sumaya och Fethya
19. Favoritprogram? Titte typ inte på TV xD
20. Är du svensk? Räknas man som svensk om man är född här?
21. En person du saknar? Många :'( fast ska träffa en som jag sakna idag ;)
22. Vart bor du? Sveriges bästa stad!
23. En underbar person? Min syster, även om hon är ful!!!
24. Två personer som du älskar? Mina kusiner ;)
25. Vart är du nu? Hemma
26. Röker du? Neej, de sista jag skulle ha gjort!
27. En person som betyder mycket för dig? Min familj :D
28. Vem kan du berätta allt för?
29. Favorit djur? pandor :D
30. Hur lång är du? Vet inte
31. Vem gillar du? åhh, jag gillar för många som vänner :D
32. Födelsedag? 11 Juli
33. Vill du flytta? Isåfall, vart?Neej, men jag skulle vilja bo i Hong Kong
34. En snygg person? Jag, HAHAHA. Nää men alla är snygga på sitt lilla egna sätt.
35. Har mest minnen med? Sara :P
 
 
 

Vaknade upp

Vaknade upp och kom på att jag måste uppdatera så gör de nu. Här kommer en liten citat som bara kom från mitt huvud när jag sov.
" The difference between your friends and your best friends is that you always feels awkward when you do something embarrassing at front of your friends but when you do it at front of you best friends you're get killed by your self"
Så god natt och sov gott! på er allihopa, puss <3
Love..

Till stan

Hej ska sticka ut till stan med Silja och mamma. Samt vill jag bara påminna att de kanske  blir segare upptadering, eftersom att jag har överstigit mitt internet hemma. Just nu är mitt internet extremt segt de tar ca 1-2 för att kunna logga in på blogg.se. Jag bloggar senare när jag kommer hem :)
 
Jag idag
 

Biljetter i brevlådan

Fick dessa biljetter ur brevlådan idag från GT. Påtal om GT ska jag sluta sälja de eftersom att jag orka inte vakna upp klockan 7 varje helg och så behöver jag jobba med mina "svaga" saker under lovet, jag är sån nörd.
Jag tror att jag vill dö snart, allt dåligt händer på en och samma gång och de känns förfärligt just nu.
 

Väskan som passar till nästan allt

Finns att köpa i H&M fr ca 200 spänn, kan vara bra att ha när man inte vet vilken väska man ska ha ;)

Detta köpte jag i Ullared

Skor / Wildflower 
 Kofta / MQ
 
 
Suddigum / Ullared Gekås  

Våran resa i bilen

De var skönare att sitta i bilen idag eftersom att regnade. Jag gillar inte när de är soligt ute och man ska åka på långt. Jag och Silja visste först inte vad vi skulle göra, men senare så kom vi på att jag hade med mig min dator och då kunde vi kolla på film. Jag satte på en Barbie film, haha :D. Strax efter den var slut så var de ungefär 10 minuter kvar tills vi var hemma så vi hann packa och sätta på oss skorna innan vi skulle av. Vad jag köpte kommer de bilder på senare på kvällen eller imon.

 

Vilken shorts

Sticker till Ullared nu och köper lite grejer. så uppdateringen blir nog segt idag, men jag skulle vilja gärna passa på att fråga alla läsaren om biken shorts nitycker att jag ska köpa, har väldigt svårt att bestämma mig vilken av dessa shortsen jag ska ta, tips?

Sticker till Ullared

Hej, sticker till Ullared idag så uppdateringen kommer nli segt så ni bara vet, samt vill jag önska er en bra dag. Jag slänger nog in en eller några inlägg i bilen senare.

Fashion Dreams

Önska att jag hade allt detta och mer! Tröjan med jeans krage ska jag beställa på min födelsedag från Hong kong fast rosa där under.

Midsommar = inget som vi firar :)

Har spenderat halva dagen hemma gick väl ut på en promenad med min syster vid tre tiden och sen har de bara varit datan och Tv för mig. Har varit inne på Yesstyle och plockat några plagg i min shopping bag på hemsidan. Rebloggade också någgr söta/ rolig saker från tumblr. Jag har inte varit så aktiv de senaste dagarna på hemsidan så kände att devar dags att upptadera på tumblur'n. 
Bild från i Fredags

Knutkalas


Blir nog trött på fester snart. Har haft de 3 gånger och sommarlovet har bara varit i 1 vecka precis. Veckan innan satt jag i skara och var så uttråkad så jag bara ville somna. Men hur som helst hade vi gäster hemma hos oss idag, hade någon slags knutkalas pappa och mamma tog ledigt från jobbet och var hemma och lagade mat till gäster och serverade maten som gästerna hade med sig och våran mat. De pratade, skrattade och skrek (typisk kinesiska middag). Jag hade tyvärr inte energi till att vara uppmärksam så satt mest framför min dator och hällde med min mobil, men maten var god och allt var bra med mig idag så, hoppas att ni hade en trevlig midsommarafton :)!


About human

Is a wearied things about human, they always want to get thing that they don't have but when they got the things they want, they want more or even don't want it anymore, but why do they forsake things that they have fight to get. Later they repent and want to get it back but it's to late, so I just want to say to people who's reading this right know be happy about that you have and never give up things you have fight about.

Om BBQn

Grillfesten var ganska lyckad ändå, förutom att jag typ inte hade något att säga i början. Fast senare kom de igång. Jag ringde mina kusiner och frågade om dom ville komma och då sa de "ja" de hade precis kommit ifrån träningen så de hade på sig tränings kläder. Precis efter de hade kommit så var maten klar alla börja sätta sig på sina platser och hälla upp drickor i sina muggar och sedan börja äta. De blev mycket kött och tårta idag för min del. Sedan sprang Silja och hennes kompisar till den stora gräsmattan för att köra vattenkrig. Den slutade med att alla blev genomblöta och fick sedan åkte hem. Efter alla hade gått satt jag kvar i grillplatsen i ett hörn där de var lite skuggit och svalt och vilade lite, sedan var de dags att packa ihop allt och bege sig hem.
 
Sammling
 
 
 
Mamma grillar
 
När bild på mig och mobilen
 
Tårtan
 
 
Xiao yun äter :)

Grillfest

He,j idag så har mina illa syster (Silja) en grillfest hemma hos oss så jag håller på fixa nu.Medans Silja väntar på sina kompisar ska komma och meadans hon har kul med sina vänner ska jag nog bara sitta och i solen och "sola" oh kanske blr de några bilder!
Vi fixade också en tårta.
 
 

Let's make the summer fresh

Som sagt var i stan igår fyndade jätte mycket på hydvårdprodukter, smink och nagellack. Kom hem med många påsar och var nästan helt slut. Sedan stack jag till min Vollyboll. 
 
IsaDora nagellack / Åhlens / 2 för 66:- Tvål / The Body Shop / 75:- EyeRemover / Face Stockholm / 69:-
Maskara / Face Stockholm / 205:- Lipgloss / The Body Shop / 35:-

Think blue

Köpte dessa sakerna när jag var med min kusin i söndag.
Block / Åhlens / 30:-   Penna / Åhlens / 10:-   Jaded nagellack / IsaDora / 29:- Blue air nagellack / IsaDora / 29-

Cute summer outfitTill stan

Igår bestämmde jag och Sara att vi skulle vara i stan extra tidigt idag för att hinna mer så mycket som möjligt. Så om ca en halv timme ska vi träffas på spårvagn hållplatsen, har fixat mig och nu är bara väntan kvar. 
Sara

 
Idag så var jag med Sara, hon kom hem till mig och sen kom Silja och Oliva (Siljas kompis) på att vi kunde köra vatten krig, själv så tyckte jag inte att det var en bra ide. Fast det fanns inget att göra hemma så vi gjorde de. Jag och Oliva blev blöstat medans de Silja hade inte ens fått på sig någon skvett vatten. 
Senare på kvällen så beställade vi Kebbab Pizza från I ♥ Pizza. Pizzan var hut god som helst, men de som ag inte gillar är att man blir tjock av den :(. När alla blev mätta så satt vi alla oss framför min mini laptop och kollade på In time. 
Obsavera Sara ha på sig min klänning.


Skolavslutnings Bilder

Jag och Mikaela

Mikaela och Louise

Lavin, Cina, Fethya och Daniella

Rebecaa, summaya och jag 

Belma, Lavin, Zina, Daniella, jag och Samuell

Åkte hem till Göteborg

Egentligen skulle jag åka tillbaka till Göteborg imon, men orkade inte vara i Skara så jag och Junyi bestämmde oss för att ta den första tåget hem. Tåg resan var skön jag kollade lite på karate kid och drack latte medans mina kusiner sov. Ville inte störa dom och själv hade jag så tråkigt så ringde upp Mikaela och snackade en stund, men till sist var hon tvugen att lägga på och då var det bara 10 minuter kvar i tåg resan så de passade ju jätte bra. 

När vi äntligen steg av tåget, så såg vi att de spö regnade, jag och Junyi och åt mat och snackde om olika saker. Sedan gick båda hem.
Maten

Sammanfatting om dagen

Strax efter skolavslutningen drog jag, Belma, Sumaya, Lavin, Jasmin och Samuel till Macdonals och åt oss mätta vi gick åt vart sitt håll i Centralen. Alla hälsade hej då till varandra och jag stack till Centralen för att köpa biljetter till Skara. Mötte mamma gick till Espresso House, köpte en varm chocklad och till pressbyrån och köpte en Frida tidning. Satte mig i en skön plats på tåget och började smsa, läsa och dricka min chocklad. 
Balsade in mina läppar innan jag gick av i Falköping. 

När jag var framme i Skara blev jag hämtad av min kusin och var på festen. Kvällen var bra men den slutade dramatisk... Jag är så himla trött efter allt idag så jag vill bara sova, men först måste jag vänta på min tur i toan så jag kan borsta tänderna. God natt!
Jag och min kusin Junyi.

Skolavslutning outfit

 

Jacka- H&M / Klänning- Hong kong / Frisyr - Kines :D

Vädret :O

Jag och nästa alla tjejer i min skola som ska springa runt med klänningar dag!

Skolavslutning imorgon då

Har bestämt min outfit, packat till skara och nu är det bara väntan som är kvar. Jag är så otroligt taggad inför imorgon dagen, känner på mig att det kommer blir en bra dag. Om jag har tur så kanske jag kan hitta någon som kan fotografera mig. Vill verkligen få med många bilder imon eftersom det är så viktigt. Jag kommer tyvärr inte har tillgång till internet på min tågresa så jag bloggar mer när jag är i skara. 

Bjuder på en bild på jag när jag har flätor, det är sällan att jag ha det. 

Blue bag


Väska l Monki 200:- 

Städa, städa, städa

Efter jag hade köpt min present till Shanii så åkte jag hem och skulle städa. Plötsligt såg jag några killar från min paraell klass i centralen :P. Så jag ringde Mikaela direkt och hon sa att hon var påväg hem till mig, men jag hade inte ens städat. Så jag rusade hem och satte igång, som tur blev jag nästa klart med allt innan hon han se röran.
Vi skulle egentligen locka mitt hår, fast mitt hår var för stark för det :( fick fläta det istället och tror mig det blev så fint. Så det blev inga lockar istället åt vi nudlar och kollade på roliga video

Ursäkta bilden.

Hello Hollidays and Godbye my dear friend

Sista dagen i skolan innan sommar lovet yey. Som sagt så kollade vi på film idag köpte chips och godis till filmen. Men orkade inte påsen så jag bestämde mig för att slänga den, men victoria ville ha den så ho fick den.
 
Vi slutade ugefär vid tolv tiden då Samuel sa att han hade vunnit 25000 kr. Så han undrade om vi ville vara med på att hämta de och sen dela på det. Men det visade sig bara att det vara en bluff, man skulle gå in på hemsidan för att tävla om saker värda 2500 spänn. Men det var snäll av honom. Sedan drog jag till stan för att köpa en present till min kusin Shanii.Härlig klass man har :D..
4 timmars sovmorgon

Egentligen har vi 4 timmars sovmorgon idag, men jag kunde inte somna om eftersom att hela familjen väckte mig igen, precis som igår. Få nog roa mig framför datan och tumblur i några timmar, måste upptader min Tumblr eftersom att det va längesen. Sedan dra jag till skolan, fundera fortfarande på att ta med mig min system kamera. Tänkte det först eftersom att hela klassen skulle till slott skogen, men det blev ändrade planer. 
Daniella och Sumaya (tagen igår)

Brännboll turnering

Idag, så städade vi ett klassrum och rensade våran skåp. Jag skrev en lapp till en blivande ägren till skåpet, sedan var det bara att låsa i nykeln och ta farväl till sitt skåp. Efter så gick alla 7orna till en plan och spelade brännboll.  Vi hade någon slags brännboll turnering. Min klass kom 3a, fast själv va jag inte heller så bra :D.
Påvägen hem var det helt duster. Alla var så trötta så vi inte ens oekade prata med varandra. Det är sällan att det händer. Imon är den sista dagen klassen verkligen är tillsammans sedan blir det skolavslutning i en timme. Måste krama alla jätte mycket, vem vet om vi ens ses under lovet.
En bild på halva min klass Johanna, Luul, Victoria, Samuel, sohellj, Sara och Rebecca.

Flower shirt

SSlutade ca 20 minuter tidigare idag, så jag och Sumaya stack till stan för att hitta en klänning till henne. Själv så kköpte jag en blommig t-shrit som jag har tänkt att ta på mig imon kanske. Summaya hittad en fin blommig klänning till slut. Fast jag kunde inte vara med henne hela tiden var tvugen att åka hem för att sticka på träning.

Igår med Mikaela

Hade inte tid med att skriva igår, eftersom att jag hade en sista inlämmning som skulle göras. Jag satt uppe tills klockan tolv så hann inte skriva.
Hade en fantastisk dag med Mikaela igår, föst gick vi runt och pratde och träffade Tina :D. Sendan blev båda trötta och bestämmde oss för att äta på en kinesisk resturang. Ärligt talat va inte maten så god som jag trodde att den va där. När vi varklara så stack vi och till olika affärer och kollade. Inte länge till blev jag trött och ville bara sätta mig i värmen, så vi gick till Espress house och beställde varsin kopp kaffe. Inte jag, jag var sugen på varmchocklad så jag tog det istället. Vi ville inte gå därifrån eftersom att fottöljerna där var så hima skörna, men vad ska man göra när dom måste stänga. Strax efter besöket i espresso särade vi på oss och skulle gå hem. Väntade på tills Mikaelas spårvagn kom och tog min vagn när hennes kom.

Cross rods

Ska nu dra till min lilla systers föruställing i Lorensberg teatern. Ska bli grymt att få se hennes arbete som hon har jobbat med hela terminen. Hoppas föruställingen är bra kommer kanske bilder senare om jag hinner snappa upp några under föreställningen. Till er som undrar är detta en balett och mordern dans  föreställning.

Glass in my finger

Tog Siljas gele och börja leka med det. Jag kunde verkligen inte låta bli att pilla det såg så skönt ut att pilla den.
När man tog på sig det såg det ut som jag helt plötsligt fick ett lager glas i handen :D.

Går dagens inköp


Lunch efter skolan

Slutade ungefär vid 1 tiden gick till Ica med Fethya och köpte en sak, sedan träffade jag mammai stan och så åt vi lunch och köpte lite grejor. Bilder kommer på grejerna imon.
Vad händer imon?
Jo imon blir det upptaget. Ska nog fixa några inläg så ni iallafall har något att läsa. Först på morgonen blir det att sälja GT sedanmåste jag ut till resturangen och hjälpa till med lite gerjer, sedan blir det liseberg med Fethya efter åt så ska jag till min lilla systers föreställning.

Igår och idag

Har varit upptagn med massor med saker så hade inte tid att blogga. Igår hjälpte jag till i resturangen med att plocka undan saker och ting sedan passade jag också på att baka en smaskig tårta, den blev faktiskt god. Jag la på pesikor och M&M på den. När jag kom hem stressade jag med hem uppgiften på so, så satt uppe tills klockan tolv så hann inte skriva.
Idag:
Är inte speciellt förtjust i vädret i Sverige, det känns som att vekorna där det var 20-26 grader aldrig kommer komma tillaka, sakna de dagarna mycket. Min kompis sa att de veckorna var Sveriges sommar, hoppas inte att hon har rätt. Skolan var okej, jag gjorde plekturm skruvar i slöjden. Ärligt talat är jag faktikt stolt över mittt arbete :).
Bild på min tårta

Bloggen fyller 1 år

Nationaldagen idag och också min lilla blogg fördelsedag. Det varv ett år sedan jag skapade denna bloggen, när jag skapade den tänkte jag inte alls på att jag skulle vara så aktiv på den och att jag skulle sluta blogga på den om en månad eller något. Fast det visade sig att, jag faktiskt orkade med den. Idag har jag haft bloggen i 1 år är jätte stolt över den, hoppas nu bara att den kan forsätta lika bra.
Bilder från 2011
'
Kommer fortfarande ihåg mig själv för ett år sen, galen trodde att alla skulle behandla mig tillbaka som jag behandlade människorna. Blyg och lite dum i huvret faktiskt. Men jag har lärt mig mycket och man inte ska lita på människor lika mycket som innan exempel människor som har svikit dig.
Dett var bara lite sammanfattning om mig ett år tillbaka.

Arbete vid datorn

Kom hem fär ett tag sen, men ska nu genast sätta igång med SO arbetet så jag inte behöver har något att bekymra om imon. Matte provet gick ganska bra, är så himla glad att sommarenlovet är snart här och den kämpiga skolåret är snart över.

Tuesday morning

God morgon på er allhopa sovit gott. Jag har iallafall gjort det. Drömmde en jätte konstig drönm i natt, men vi ska nog inte ge oss in i drömmen nu va? Jag vakande för ca 10 min sen. Ska nog ta och börja med att ducha håret,
känns riktigt olgigt, sedan ska jag nog sitta i mat bordet och njuta av en odentligt frukost. jag älskar tisdag morgon, för det är då man kan ta det lungt på morgonen.
En random bild på vattnet.

A/Q


Oj, har jag fan också? :D Visste inte det, me grunden hittade jag på http://designbloggar.com/.
Tycker att du borde skaffa en blogg :)
Hade faktiskt tänk dessa, men jag vet inte vilken jag ska ta :/. Vad tycker du/ni?
'
Bild nummer två utan blusen utan på :)

Kineser äger

Hahaha, konstig rubrik, men ändå sann ^^. Idag träffade jag mina Kusiner Xiaowen och Junyi, träffade de sist typ förra julen. Men roligt att vara tillsammans igen vi har typ planertat halva sommaren tillsammans, så det ska bli grymt.
Gick runt i stan lite och kollade på avslutnings kläder hittade en skit söt klänning som jag fundera på att köpa. Dagen slutde med att jag, Junyi, Silja, Xiaowen och Rebecca (en kines) satte oss i ett bord i Mcdonals och börja snacka om random saker. Jag dog av skratt när vi pratade om vad som är ¨typisk kineser¨, haha ni vill inte veta vad :D.
Köpte smothie from Naked Juice Bar, den var så god :D

Summer stuff

Soomriga örhängen l Ur&Penn l 49:- 2 st
Nagellack l H&M l 10:- st
Sedan köpte jag också present till Louise :).

Falska brand alarmet

Idag, skulle jag egentligen göra ett matte prov, men så kom ett alarm och förstörde allt :/. Först blev alla jätte glada sedan fick vi veta att provet var hur enkel som helst :o. HAHAHA, dumma den personen som satte på alarmen.
Idag efter skolan gjorde jag omprov på orgenterning gick skit dålig för mig :/. Ska nog i prata om den nu. Gick senare till ICa med Tina, Aida och Mikaela och köpte ¨heligt¨ chocklad.
HAHAHAHA, Tina :D :'D.

.

Tyvärr, kan jag inte säga det i bloggen. Fast frågan låter som att du känner mig?

RSS 2.0
Waving Hello Kitty Kaoani