Kvickiis

Plugga NO!

Jaa då var det prov på fredag igen!

Omg min espressomaskin :D

Idag, när jag kom hem helt trött så gick jag in i köket och såg att pappa hade köpt en espresso maskin yey :D! Nu kan jag dricka cappucina, varm chocklad, latte, is te, is latte utan att åkta ut till stan espresso eller starbucks. Pappa hade köpt alla smakerna också :))
Jag har den svarta yey!
Vill nån ha ^^?

Engelskan lektionen datasalen

Hihi loggade4 in på bloggen på engelska lektionen eftersom att jag var typ klar med dagens arbete. Jag är inte säkert om man man få logga in :/. Men hoppas det! Hoppas ni alla mår :)

Ps: krya på dig mikaela :* <3

Ommin stjärntecken.

Omtänksamma Kräftan sätter familjen och vännerna i främsta rummet. En hemkär och förstående natur som värdesätter långvariga vänskapsband Kräftan är känslig för omgivningens reaktioner och söker uppskattning och bekräftelse Kräftan är en romantiker som tycker om att samla minnen.
.
Uppväxtmiljön och barndomsvänner brukar ha stor betydelse långt upp i åren. En trofast och varmhjärtad person, som är angelägen om att bevara kontakten med släkten, vännerna och sin historia. Kräftan älskar att samla foton och ägodelar som väcker kära minnen. Den stora känsligheten gör att Kräftan är sårbar till sin läggning och tenderar att ta saker personligt. Samtidigt finns en outtömlig värme som Kräftan gärna delar med sig av.
.
Det är viktigt för Kräftan att känna sig behövd och uppmärksammad, att få sympati och uppskattning. Med sin mjuka och förstående läggning får Kräftan många förtroenden och själsfränder. Den som är präglad av detta emotionella tecken söker sig gärna till roller där möjlighet ges att visa omsorg om andra. En beskyddande läggning är kännetecknande liksom ett stort trygghetsbehov. Kräftan ställer alltid upp för en vän i nöd och behöver få uttrycka sitt rika inre liv.
OMG! 99% av detta stämmer :/

Efterskolan

Idag åkte jag och sumaya till skolan igen efter gympan eftersom att hon hade glömt göra sin gympalöxa så vi satt där i ca en halv timme och luffade på trappan, medan jag gav min present till Linda och köpte lite fika, för va sugen på lite hihi ^^..
Brownie och äppel smakis...
Klockan var ca 14.30 när vi åkte hem...

Dåligt humör prov!!!

Hålller på att plugga till mitt No prov nu! Kan jag inte vara en glad tjej iställer för en sur tjej! Ohh ska glömma och förlåta... Men i allafall dåligt humör. Har inte mycket att säga. :/, men ska nog plugga vidare.

Shopping again

Detta köpte jag idag!
Berlocker l Accessorize l Present
Skovärmare l Accessorize l 159:- 70% 49:-
Kofta l Monki l 100:-

Mikado

Heejsan idag åt jag, mamma och silja i Mikado, mamma skulle nänligen hälsa på chefen där! Så delade jag och min syster på en sushi tallrik medan mamma och chefen pratade en stund. När stunden var slut, och jag och silja ått klart. Var det dags att går!
Minsi soppan (stavning)
japansk grön te


Våran sushitallrik!

'' MÄTT''


Vad mena vi med vänskap? detta?


Shopping holic

Detta köpte jag idag :3...
Me to you chocklad l ÖOB l 16:-
Strumor l Gina Tricot l 20 st :-
Byxor l Cubus l 99 :-

Studie dag

Hade studie dag idag , det känndes som helg idag, hihi kollade på drama och film hela dagen oh var i Backa plan idag. Jag ångra mig för att jag inte köpte en kofta idag :/, men jag köper väl den nästa gång :).
Denna


Den nya blogg hemsidan ja eller nej

Själv så tycker jag JA

hiss eller diss?

Kofta l MQ l 249:-

Dagens bild

Du kan prova och göra det om du vill, men der kommer aldrig bli perfekt igen...

New in - kappahl

99 30:- l Kappahl l vantar

Efter skolan

Är hon inte för sööt!!

Mikaelas frappuciono
Som ni såg åkte till starbucks. Den hade visstligen öppnat en i Central. Med Mikaela och Adia <3..
Jag vet inte om jag ha fått tillåtelsel av Mikaela att lägga upp bilderna :/ Men måste annars står jag inte ut och inte lägga ut dom!
Just det jag hade svenska prov idag, det gick skit bra eller ganska :)...
Ps; Jag visste inte att ni skulle hem till varandra, sorry! :/

tired of trying, tired of crying yeah I'm smileing but inside I'm dying- so true


My school bag


Provet gick faktiskt bra 👍...

Hej, idag hade jag so prov som sagt. Jag skippade lunchen och tog min rast tid på att läsa igenom allt. Sen när jag började skriva provet känndes et skit lätt. Men hoppas jag på A eller B eller C något liknade eftersom att man har lagt ner 15 timmar i sitt livborde det väl inte vara så illa eller? En liten god nyhet också att Starbucks har öppnat i Göteborg, Yess!! <3


God morgon, öva so just nu!

Det är jag just nu...

So dödar mig!!

Jag ogilla religion grovt mycket!! Jag tänker hur det är just nu och sen i 9an, uff... ¨Men nu är det nuet vi lever i¨Buddahs ord.
Så nu blir jag tjock!!

Paus!

Ta en liten paus på 1 timme sen kör jag ign! Livet är fullt med lidande och jag lider just nu :(...
Lite matte här va? ;)

Oturs dagen :(

Heej,  idag har det verkligen varit otursdagen för mig. Men hallå det är ju inte fredag den 13 :O!! Jo, hela dagen började med:
  • Vaknade för tidigt kunde inte somna om igen.
  • Halkade 2 gånger på vögen till skolan.
  • Typ dog på engelskan lektionen så hade en cp röst när jag kom ut!
  • Blev nästan av med min mobil.
  • Fick en is boll på i mitt hvud, av en kille i klassen.
  • glämde min gympa väska så jag fick åka tillbaka till skolan och hämta den i 2 minus grader :(.
  • Har so prov imon och känns så himla osäkert!
Kan man ha en mer otur än mig?? Nåå, tror inte det. Men hoppas att ni har haft en tur dag i alla fall :D.
En bild från när det snöade i lördags!


Study again

Åhh jag hata so typ det är så himla jobbigt men jag tror hela tiden att jag kan allt när jag kanske inte går det?... Neej? Osäker på provet också :/. Men få nog börja plugga nu istället för att klaga. För sånt är livet liksom ;)

Dagens outfit

Det känns orörhört längesen, jag la upp dagens outfit men idag så det det nyår så bjuder nu på lite bilder.
Gott nytt år

Min andra favorit dricka

Jag köpte denna drickan i USA, för att den hade ganska söt förpacking. Sen när jag öppnade locket såg jag att det va en kula som rullade ner i vattnet skit söt och sen nör man va klar med den fick man kulan. Men jag orkade inte ta ut den så slängde hela flanskan. Men den kan ni köpa i Chinatown det finns också andra smaker :)!

Gott nytt år till alla kineser

Idag är det den 31 december enligt den kinesiska kalenden, då betyder det att ikväll är det ny år. Idag är det darkens år alltså min systers år. Hon är nämligen född i drakens år. Jag och alla andra 98 är födda i tigens. Påtal om värderet känns det som att den är gjord för oss (kineser) att det börja snöa och sånt när det närmar sig våran nyår. Ikväll ska jag och min familj nog äta Abalone svenska Havsöra.. Mm vad gott det ska bli kul!
Havsöran..

Smakis

Ett tips till folk om,vad dom ska dricka när dom är törstiga. Det är Jordgubbsmakis! Den är jätte, jätte god typ min favorit dricka just nu ^^. Och jag rekomedera att ni borde smaka på den :)
Älskar den..

Never say never

Efter alltid pluggandet. hade jag för mig att se på en film, men visste inte vilken så satt och funderade en stund. Så kom jag fram till att jag aldrig har sett ¨Never say never¨ känner mig ite efter nu. Alla har typ sätt den men inte så. Men så är det inte länge till. Jag har inget emot Justin Biber. Det finns fok som ogilla han på något sätt, vet inte varför.

Snön part 2

Kolla idag tog jag 3 olika foton i olika tids punkter...
ca vid 10 tiden...

så såg det ut när jag va hemma ungefär vid 14 tiden

16 tiden

och nu!!


Vad händer med bilarna :o?

Jag kollade ut i fönstret så såg jag detta..

Home Sweet home

HEMMA från allt :D!! Glad men ska äta nu ses!!

Snön ute!

Det är helt galet mycket med alltså seriöst. Det va till och med så mycket så, mamma bil var nära på att kracha :O!!
och så hade jag inte heller nån känsel när jag kom hem...
Ska nog ut och fotografera sen när det ha slutat snöa. Men tills dess håller jag mig inom hus!

Matin Olsson

Hej sitter i matin olsson och dricker te, hihi ^^.. Finns typ inget man kan göra annars på dagarna. Om ni undra varför jag är här så vänta jag faktisk på min mamma som handlar mat just nu!

Keychain fossil

Hej bestämde mig för att använda min nykelring som jag köpte i USA till mina hem nycklar :D. Så pytade om don lite. Märkte ändå att det blev skit fint :D. Jag älskar märket fossil och Lv och gucci osv. Men just nu gilla jag fossil :D.


M&M lås

Igår så tittade jag på några av mina grejer som jag köpte i USA. Hittade jag mitt M&M lås då. Tyckte den var ganska söt så ville visa er den!
Förlåt för den dåliga kvaliteten på kameran

Omg! Det snöar yey :D

När jag tittade ut i fönstret idagsåg jag att det snöade, vilken efterbliven vinter det har varit denna året :/... Förra året var det typ -20C minus grader helt sjukt. Men vi få hoppas att snön inte smälter bort igen ^^.
Några bilder från mitt fönter i mitt rum.

Friday night!

Haft en sådära bra dag eller riktigt bra jämför med dom andra faktiskt! :D. Har bara tagit lungt här hemma pluggat, titta på dramoer ¨kinesiska¨ och smsat tror att jag ska kolla på en liten film senare för att roa mig lite grann men jag ska nog sätta gång att plugga igen. Hoppas ni också få en mysig fredag kväll!

En av mina första bilder på bloggen kommer ni ihåg ^^!

New in

Kappahl l 199 kr

Pappa med i tidnibgen¿

Jag visste inte det!... Jag är typ lite efterbliven

Skolan!!

Heej, skolan har varit bra och allt det andra. Men åhh, jag hatar känslor ibland som bara kommer från ingenstans när man fundera översaker :/. Men just nu har har jag något mycket viktigare och tänka på det är prov nästa vecka, går inte alls bra! Men i alla fall hade en återvidnings vecka i skolan idag, och det gick inte så bra ibland, men till sist kom vi på lösnigen :). Jag tog också med mig en sak idag som ingen hade användning av :O. JAg skämmdes mycket i spårvagnen till skolan också :P.
Här är bilden på mitt skräp


Wedding dress ;)

Jag tror seriöst jag dör av koreanska låtar typ fastnat inom mig. Liksom som ¨the sound in my heart¨. Men dt är musiken jag älskar mest i denna låten och så klart också handlingen äger :D!
En cover på den på piano.


Mästerverk :O

Kollade in Bubzbeautys blogg nyss och såg hur bra hon målade. Åhh jag önska att jag kunde måla som henne :(!
Kolla!

middag

dagens middag fick bli kött/grönsaker kokad av vatten. Man väljer sina favorit rätter och sen få man. Lägga vad man vill ha som står på bordet i vatten grytan i mitten. Sen koka det som det bli klar igen ;)

Frågor?

1. Vill du ha ditt ex tillbaka? Neej, har aldrig haft nån...
2. Är du singel? Jaa
3. Är du player? Neej?
4. Har du syskon? Isåfall, hur många, ålder och vad heter dom? En, 11 år och heter silja
5. Något är fel, den första personen/personerna du vänder dig till? Mikaela och Linda
6. Testat droger? NEEJ!!
7. Är du sexmissbrukare? Neej!
8. Är du tablettmissbrukare? Räknas läckerol? :3
9. Hur många kan du berätta allt för? 3 om dom undra?
10. Har du någonsin sett en fallande stjärna? Jaa om det inte va fyverkri jag engentligen såg ^^
11. Har personen du senast höll i handen någon betydelse för dig? Jaa
12. Har du haft sex? Är inte byxmydig -_-¨ och NEJ!
13. Har du något som hör till ditt ex? Neej
14. Har du någonsin kysst någon av det motsatta könet? Hahaha, aa (my daddy, på kinden ;)
15. Fullständigt namn? privat
16. Favoritlåt? Många
17. Favoritfärg? ROSA
18. Bästa vän? Sara, Jennifer, Mikaela och Linda
19. Favoritprogram? Bolibompa BD... Skoja...
20. Är du svensk? nää
21. En person du vill ligga med? Ingen!
22. Vart bor du? I sverige
23. En underbar person? Mikaela & Tina
25. Vart är du nu? HEMMMA
26. Röker du? NEEJ, ush ush verkligen inte!!
27. En person som betyder mycket för dig? Min familj och Jennifer, linda, mikaela och sara
28. Vem kan du berätta allt för? Ni vet vilka... ni e ^^
29. Favorit djur? Panda
30. Hur lång är du? 159
31. Vem gillar du? My friend/family
32. Favorit film? In time
33. Vill du flytta? Isåfall, vart? Asien, tror japan eller Hong Kong
34. En sexig person? Hmm, Mikaela :D
35. Har mest minnen med? Sara
36. Favoritgodis? Chocklad
38. En som du inte kan leva utan? MÅNGA!!
39. Vad drack du senast? coca cola
40. Har du ett liv?  Nää, typ inte eftersom jag hade svart på alla dom här frågorna...


TACKBACK ÄLSKAR ER!! :

Pluggandet

Jag har kommit halvvägs med natur nära religonerna, ska ta en liten paus på ca 30 minuter och börja plugga igen ;).

sen få man inte gömma tilltugg, hihi^^ (Tjockis, jag är hemma och tjocka mig)

Mormor iväg till kina

Idag så lämmnade jag, mamma och min syster min mormor till flyg platsen. För att hon skulle nämligen åka iväg till Kina och fira nyår. Påtal om nyår så finns det något så heter kinesik nyår som vi firar i Kina varje år, förra året var det kaninens år, och detta året är det drakens år. Min lilla syster är nänligen född i drakens år så det blir nog lite mer extra för henne i år. Ska ockå komma ingång med mitt pluggande :(.Städade rummet igår

Före

Efter

Säng hyllan

Så ser den ut ^^Tidsresenärens hustru

Heej, har en liten lördags kväll för mig själv... Hihi men lskar filmen hit tills den är bra! Men börjar ganska sorgligt ändå :/...
http://perssonliv.blogg.se/images/2010/the_time_traveler_s_wife01_73298452.jpg

Dags och plugga till so provet

har so prov nästa vecka :/ hoppas jag få bra betyg då!

Dagens citat


Revanch? No, I to lazy...

Skolan. Idag, haha det var faktiskt en ganska bra dag. Rasterna gick inte så tröga ^^. Sen så slutade vi tidigt idag ockå yey :D. smsa just nu, med mina vänner ska nog börja att pplugga tills so provet :D! haha ha inte pluggat känner mig lat :(. Men jag kommer få mindre tid om jag bara sitter här och skriver... Men har det så bra :).

Gammal bild från i somras :)

god morgon

Inga kommentarer

Rykten sprids av avensjuka, apcepteras av idioter och det handlar alltid om dom oskylldiga.

Omg! Så sant. Men förlåt för min dåliga upptadering hänt massor med dåliga saker :/. Men tyvärrr så är det inte något så jag. Ska skriva upp på bloggen. Det bårde inte vara rättvid för den person... Men hur som helt har det varit okej i skolan! Alltid lite trög eller ganska mycket fick två nya elver i klassen båda verkar vara trevliga, men inte så lik mig, hihi...

I wish...


Math test study and study!


Låt inte din humör förstöra din framtid! Plugga, plugga plugga hårt!!

Wondering...

...

Breakfast

Heej, idag  vaknade jag klockan 06.30 och började fixa mig sen, stek jag ägg och kokade te! Hmm, vad ska jag  skriva mer? hihihi... Finns typ inget att skriva om!

Shopping Allum

Tröja l Kappahl l 99:- 50:-
Pälor l Panduro l 29:- 9:-
Rosett l Glitter l 39:- 9:-
In my dreams

Det är många saker som jag vill ska hända, se, höra eller önska. Att det hände på riktigt men som sagt sakerna finns bara i mina drömmar och ofta händer aldrig. kommer hända! '' people often get what they want! Because they don't say what they want''...

Min glasslåda

I min kylskåp har jag en glass låda där jag lägger alla mina glassar som jag köper, jag köper typ jätte många sen samla jag ihop  dom. Så det typ blir en liten sammling av alla sorters glassar :D.

Inte världens bästa bild men det få duga ^^

In time

Titta på in time nu :). Har typ titta på film hel dagen på morgonen, the green hornet. Men hoppas ni också hade en bra dag!

Klippt mig...

Så några kanske har märkt på bilderna har jag faktikt, klippt mig. Ni kanske märkte det på några av mina bildder! Men jag har glömt att tala om det för er. Så här kommer en bild på mig, när jag var hos frisören.

En salong i China town

Snabbgross

Heej,har varit en rolig dag med min granne Karolina, förtst så åkte vi förbi den nya bron som dom hade byggt. Sen kom vi fram till en affär som hette snabbgross. Där fick man gratis fika och så var det stora lager med läsk, godis och allt möjligt! Men hur som helst körde vi runtme våran vagn ^^ och pratade mycket!

Konstiga ^^...

Film dags

Nu ska ja kolla på monsters ink med min lilla syster och min granne (karro). Idag så köpte jag  ockå chips och läsk så det blir nog riktigt mysig kväll, hoppas ni också få det!

Folk tror att jag är konstig när jag egentligen är utråkad ^^...

Heej, siter i soffan medans karolina (min granne/barndomsvän) flectar mig! Hahaha ^^. Hon är min lilla "slav". Men ska ut senare sen ska vi se om Jennifer kommer :)!.

En bild på Karolina och Jennifer när dom fikade hos oss!

Sista bilden som man tog i USA


Mikaela jag vet att du läser detta....

HAHAHAH, okej rubriken fail. Men kom inte på något. Men i alla fall jag var i Frölunda torg idag med min kompis Mikaela. Och våran kära systrar :)! Men i allla fall köpte jag inget mer än en silver berlock och en islatte ränkade ihop allt så jag hade köpt kostade typ, 55 kr :D. Första gången jag är sså sparsam, faktiskt inte så. Men dagen blev inte så lyckad men lyckad var den ändå :). Jag och Mikaela försökte få våran syskon att bli vänner, men det gick åt skogen... Sen glömde jag också ta bilder. Mitt fel!
Islatte :D <3 Gott hihi^^

Nails


Så blev mina naglar :)

Dagens bild :)