Kvickiis

Still not freedom

Neej, nu är jag sur nästa vecka ska vi ha NO prov och veckan därpå kommer ett nytt Geografi prov... Gud :( Men idag ska jag i alla fall ta det lite lugt kanske läsa kapitlet på min No bok och sedan kolla på filmer lite efter ett hårt pluggandet. Just det Geografiprovet gick jätte bra enligt mig kommer det minst bli ett C :D. Ganska stolt ändå! Idag i skolan skrattade jag mycket så mycket så jag nästan börja få tårar hihi ^^. Sedan pratade vi om hur man skulle kommer in i gymnasiet. Jag vet redan vad jag ska blir. En doktor eller en tand läkare vi får se ;).

Dear facts please get you in my head...

Har PLUGGAt sönder mig nu. Jag vet inte om jag kan allt men åtminstånde tror jag att jag kan allt nu. Ska gå igenom det igen innan jag sover annars får jag drömma om det. Livet är svårt nu!

I had a good time!

Hej, idag var det ganska roligt i gympan eftersom att våran lärare glömde en speciell nykel i skolan. Så han var tvvugen att åka och hämta den igen. Medans gick vi andra och tog kort i gympa salen. Två tjejer i min klass dansade också, HAHAHA. Men sen kom en kille mitt i videon och förstörde allt :(, så jag var tvugen att radera videon :/...
Denna va inte den bästa bilden men tror inte att jag fick lägga upp doma andra :/...
Ska nog börja med plugget nu, puss :*

Inte regn :(

Jag som tänkte ta på mig mi skin jacka imon men antar att det inte blir något längre...

When I'm bored


Dagens inköp :)

♥ Nagelack från LÒRÉAL
Skinjacka från H&M.

Köpte bara en kjol i stan igår...

Det var egentligem inte mening att jag skulle köpa en kjol till mig själv. Jag skullle igentligen köpa kjolen till min mamma. Men eftersom att den inte passade henne och såna kjolar kan hon inte ha på sig enligt henne fick jag ta kjolen istället.
En bild på kjolen:

Espresso House

Hejhej hängde lite med min syster i stan idag. HAHAHA, båda va typ sånna fattig lappar hade bara 250 spänn med oss ut sedan gjode vi av typ med 125 spänn till mat och fika. Men nör vi skulle fika så betämde jag att vi skulle till Espresso House och inte till Starbucks. Eftersom att 1: Min lilla syster gilla inte Starbucks 2: Har varit där skit många gånger 3: Deras frappupcino är ganska isiga :( 4: Och det viktigaste det är dyrare! Som sagt jag och Silja var ganska fattiga idag ^^... Träffade också Linda, Aida och Mikaela i stan också hihi :).
Köpte också en kjol i HM :D..

Oturs dagen?

Idag, så kunde jag inte göra sim provet :( så satt jag och var inne på Tumblr i ca en timme. Sedan gick jag in på kompisarnas bloggar och kollade lite granna. Sedan så smsade jag mina vänner en lite stund sen sa Mikaela ¨ Att man skulle till skolan...¨ Typisk mig är alltid ombyten hemma byter om och vänta tills något ska hända. När jag såg smset satte jag på mig jackan borstade håret och satte på mig smyckerna och rusade till hållplatsen sedan så fick man veta att det var fel på spårvagnarna. Jag fick gå tre hållplatser. När jag ändå var framme så fick jag ett sms av Sumaya; att spårvagnarna fungerade igen. Men åhh... så ful... Men dagen gick ganska snabbt. I skolan var det värsta lovstämning... Men vänta lite, det är ju bara helg?'. Måste plugga till Ge  ografi provet som är på onsdag nu. Skriver kanske senare..

Dagens citat


:(

Idag ska min klass och några andra klasser har simprov. Jag skulle gärna vilja följa med. Men kan inte ¨Åhh hade sett fram emot detta skit länge...¨. Sen gick det bara åt skogen. Jag få nog hitta någon lösning hur jag kan göra simprovet nån annan dag!!
:'(

Dåligt med upptadering

Hej, jag vet att jag har haft dåligt upptadering men har haft fullt upp med skolan. Ush skolan var inte bra hade ont i magen hela dagen och lektionerna fick kämpa mig igenom hela dagen. Idag hade vi ¨klassmöte¨ Då skulle vi få en person att vara snäll mot! HAHAHA, tjejen som fick min fick jag reda på att hon fick den eftersom att jag såg lappen när jag tittade på den ^^... Gult anskite = Kines.. Men hur som helst, var det en skolprjekt man skulle vara klar med imon och jag hade inte ens börjat kicki du borde inte skuta upp saker så. Men lycka mig blev i alla fall klar med inlämmnigen idag, vänta bara på ett mail ifrån Sumaya. En liten grej som kan beror på min uptadering. Jag har Geografi prov nästa Onsdag så hinner nog inte upptadera, så ni bara vet.
Min text...
Ps exten är inte klar än...

God natt imon så är det skola...

Imon är det skolan taggad? Hahaha, jag är i alla fall de. En vecka känns typ som evligheter... Men Imon så är allt som vanligt igen :D.
Saker som jag gjorde när jag hade tråkigt, Omg hahaha...

Dagens fail

HAHAHAHHA, ibland är jag lite konstig...

Man ser bara mitt huvud D:

En bild på mig och min klass och två andra klasser i 5an. Men det var ju inte roligt man såg bara mitt huvud. Fast vi kom trea i nån staffet tävling med 6 andra klasser till...

Du mena väl inte mig ^^ #part 2


Jag och böcker...

Ni kanske har märkt att jag har ganska mycket stavfel, här i bloggen. Det är bara för att jag sällan läser böcker jag kanske bara läser en eller två eller kanske tre böcker per år. Anledningen till att jag inte läser böcker så ofta är att jag alltid har tyckat att det var skit tråkigt. Fast jag har märt att det är tråkigare att inte göra något än att läsa böcker. Men har tyckat det var roligt ett tag. Det var i fyran, jag hittade typ min favorit författare det var Lura Trenter. Jag läste: Puman, pappa polis och fotoalbumet. Sedan läste jag också någon annan bok som hette: långt ifrån cool.
Idag gick jag och lånade Hundra åringen som klev ut igenom fönstret och försvann. Jag kände verkligen på mig att jag behövde läsa en bok. Den senaste boken som jag läste var halva av tusen gånger starkare. Ska låna den efter jag har läsit klart denna boken.
Så ser boken ut om någon av er vill låna den :)...

Bio idag!

Hej, idag åkte jag till stan med Linda och Silja (för att hon ville hänga med). Vi var i starbucks, jag ville ha en javachip fraupcino men det fanns inte. Och sedan gick vi lite runt i stan och sen gick vi och kollade på PLAY. Den var lite långtråkigt, verkligen inte en av dom bästa biofilmerna jag hade sett, men det var också bra var bara sex personer i biosalonegen. Jag, Linda, silja och tre andra till gött!
Starbucks.
Jag tog Mocha (Ville egentligen ha java chip) och Linda tog charamell frauppcino...
Stan...
Om jag bara skulle föddas i en annan plats?


Har funderat på det läne hur det skulle vara och föddas i en annan plats?

Vi kan ta New York exempel. Jag skulle bo i en liten lägenhet i Manhatthan och pappa skulle lyckas stort med sin företag. Jag och min lilla syster skulle gå i en inportnat skola och jag skulle minst väga 10 kg mer än vad jag gör just nu. Jag och min lilla syster skulle hänga ut i stora shopping center när vi hade lust exempel som Macy. Tänk att livet kunde vara mycket bättre om jag föddes i en annan plats! Men mitt liv är bra som det är just nu. Men det skulle vara bättre antar jag.

Besök Beccadesign.se

Besök Beccadeign.se.. Dom har skit söta smycken där som exempel:


besök faktiskt bra!!
Klcika på bilden för att komma till hemsidan...

Igår :)

Igår så orkade jag inte blogga men detta hände igår. Jag och min lilla syter åt buffe på en resturang. Sedan åkte min mamma till min mormor och för att vattna hennes blommor eftersom att hon är i Kina just nu. Jag och min Silja var i hennes gård och tog foton istället för att gå hem till henne. Men mina converse blev helt blöta efter de :(..
Silja

Jag
Denna ruchicichanan är nämligen en bygg uppe på en berg som man åker ner ifrån. Den ser kanske ganska läskig ut men i verkligheten är den inte alls läskig!

Wordfeud

Sitter här i sängen helt tråkad och tänker på em som fyller år, vad jag ska köpa till den personen. Spela wordfeud med mina vänner och förska ta mer bilder till min Instagram. Ni som har Instagram följ mig KickiKuang. Jag följer gärna tillbaka er. Men ska nog börja lite med skolarbetet med Geografi och slöjd projekten ska lämmas in efter loven och så ska jag ha pro också.
Ska forsätta spela wordfeud nu, så får vi se vad som händer sen! Puus&kram Kicki.

Never underestimate you self..

you are more stronger than you believe you are!

We ;)

Jag och (min lilla syster) kan bete oss som småbarn när vi se snö som idag tog vi jätte många bilder bara helt random eller något. Ute i lekplatsen vi gick runt och tog snabb bilder utan att vi ens visste vad vi gjorde!!
En liten videoklipp på vilka bilder vi tog i snön...


Valentine day dessert

Efter lunchen så hittade jag och min lilla syster jordgubbar i kylen och päronsplitt glass så bestämde oss för att göra efterrätt :D. Smakade jätte gott och jordgubbarna på glassen ska föreställa hjärtan. Det är ju trots allt allan hjärtans dag (De käras dag) Själv så är maten min '' Crush '' HAHAHAH... Nää, skoja bara ^^..

biblioteket, stan och en hemlig plan

Nu ska jag och min lilla syter ut till stan min syster ska köpa present till en kille i hennes klass som fyller år. Jag ska gå låna en bok. Sendan ska vi äta på nån restaurang och göra en liten sak som som jag inte tönker alslöja än ^^...
Jag och mina kära syster.

Mamma & Pappa


Happy valentine's day

Grattis på alla hjärtans dag alla kära människor hoppas ni få en bra dag! Hoppas ni få också nån att fira de med såklart hemma här hos mig är de mina föreldrar som firar ''Alla hjärtans dag''...
Bjuder på en lten bild på mig!
Denna alla hjärtans dag får tydligen bli en vit alla hjärtans dag så fint de är!

food in my heart

Äter just nu resturangen och äter kyckling spetts

Tråkad...

Har precis beddat min säng. Sitter helt utråkad framför datorn just nu, och undrar vad man ska göra någon hemsida?

Går dagens inköp

Mobil smycket en liten spegeln som jag köpte i Asaccorize...

Loven har kommit igång :D.

Hej, idag stack jag ut till stan för att träffa Mikaela vi gick bara runt och kollade på saker. När jag var i stan kom jag inte på att jag skulle köpa en svart penna och kladd papper -_-'.. Så blev utan det. Var också i bibban och sen gick Mikaela runt och tipsa mig om böcker. Sen var jag hungrig så vi gick till Mcdonals och åt, hahaha jag vet inte varför jag skrattade sp himla mycket då hihi ^^. Sen gick vi hela vägen från Mcdonals till stan igen sen hälsade vi ¨hej då och gick åt var sitt håll. Sen träffade jag också en vän som jag inte hade träffat på länge snackade ändå tills jag gick av spårvagnen... Varit en skit bra dag tackar ni (Mikaela och hennes lilla syster ^^) gjorde min dag ;) <3.


Detta köpte Mikaela....Hemliga träffen...

Nu avsläja jag!!

Hemligt träff

bloggare mer senare...
Ledtråd:🎎

Dagens outfit


We again the world!

Tack för att du pratade med mig igår också :'D <3

Följ mig på tumblr

Hej, har haft tumblr i ca i 3 månader elle något, har inte berättat det för en ens att jag har en. Om ni också har en tumblr följ mig så följer jag tillbaka tack.
Fast jag heter också kvickiis på tumblr så heter kvickiis.tumblr.com

Mina prov resten av terminen, bara? :O

Isåfall bra :D <3

Dagens söta bild


Melo ;)

har precis ätit mat och nu sitter man med varm choklad och och kokosbollar framför tvn i våran skörna soffa! Några av mina vänner. sitter just nu i Scadinavium. Känner mig lite utanför eftersom att jag inte är i Scandinavium ens, när det är i min lilla egena stad. MEn få nöja mig med tv och soffan mycket skörnare faktiskt.
ulrik Munter ska också vara med :)

I wish I was rich, so I can at least buy short distance happiness

Bara varit hemma och suttit framför daton och varit inne på tumlr och smsat med en vän. Jag önskar faktiskt att jag var rik så jag åt minstånde kunde köpa lycka för ett tillfälle, då skulle livet vara lättare tror jag! Jag kunde expempel bara säga till min chöfför, jag vill till stan käper läder och min chufför är bakom mig och håller påsarna. Men det är inte heller bra att vara rik.Många människor skulle vilja vara vän med dig för dina pengar och utnytta dig till totalt. Nää Tror att det är bäst som det är nu. Även om jag har de riktig tråkigt :P.

Nudlar in my 💗...

Blev helt plätslig hungrig sp jag satte genast igång och lagade nudlar mm, vad gott.
Hahaha gud vilken missbildad bild XD

LOV, yes!!

Nu äntligen så är det sportlove solen skiner och allt detta hände. Jag kommer ihåg förra årets sportlov ush kallt. Men skit roligt, men denna ska jag vara hemma slappa och sen få man väl se vad som händer :).
Kommer ihåg förra sportlovet, första gången jag gick in i espresso och fikade. Anledning var att jag gick in dit för att dom renoverade espresson i frölunda så man kunde köpa en cupcakes och chocklad för 20 :- ;).

God natt folk

En sak till jag har bärjar jobbat som progam ledare i BH, HAHAHAHA

ops! ett lite misstag?

Beskrivning Läxförhör Geografi
Detaljerad beskrivning Förhör på 10 geografiska begrepp (viktiga ord)
Typ Hemläxa
Ämne SoS
Lektion Torsdag 10:00-10:45, SoS 7C
Vecka v6
Maxresultat 10,0
Centralt innehåll
Skapad av Lotten
Elev Kicki
Resultat 8,0
Kommentar till eleven Du kan många geografiska ord!
Jag tror det har blivit ett lite misstag, men iaf tack till eleven som rättade min och ändrade svaren xD...
Jag skulle egentligen har 4 rätt. Men sen var det en kille i klassen som skrev ner de rätta svartet på mitt papper hihi ^^...

Jag tror att jag ska ta bort min blogg :/

Hej har funderat länge på att ta bort bloggen. För det första så delar jag för mycket infomation om mig själv, vart jag befinner mig och sådan grejer. För de andra måste jag som sagt fokusera på skolan mer jag ka inte sitta bakom datan hela dagarna och skrva massor av inlägg... Så fundera på att ta ett blogg paus elller ta bort bloggen...

Efter allt vi har gått igenom är detta resultat, tyvärr...

Det kommer aldrig bli du och jag igen, sluta hoppas som jag har gjort! De vill bara göra dig besviknare. Försök glöm det är inte lätt, men var stark. De kommer aldrig blir du och jag igen mot världen. Nää den citaten är över för oss. Du fanns dör för mig när jag va ledsen, men svek mig samtidigt! Det är anledning det därför intekan blir du och jag igen!! Eller jag tror aldrig det!!

Stolt

Gick ut i klassrummet med en storgldje och lycka efter att jag har fått se detta. Kan inte fatta att jag fick C det högsta betyget i 7an som nån elev hade fått. Ingen fick A, men är ämdå stolt!

Student host dagen

Ushush, jag trodde inte från alla bärjan att det var så svårt. Men sen i Bamba fick man häja rösten och säga till elverna och torka. Shit, vad ont i halsen jag fick efter allt detta! Efter 5 timmars arbete i skolan var jag och sumaya helt slut!! Imon är det Lavin och fetyhya som är student host!
Student hostar = skolvädar på svenska
Några bilder till...
the akward movement face..

Sumsum comfused xD

Men hade i alla fall en rolig och trött dag :((

Student host... Nää student ghost* ;)

Heej! idag är det min och sumaya tur att vara student host! Det betyder att man hjälper till och hålla ordning i skolan heheh ska blir kul :D! Förra året fick jag inte göra eftersom jag gick i 6an men inte samma sak denna :))..
måste drar nu!

Dagen

Skolan var väl okej! en heltvanlig dag och spännade drama! Som kommer imon ;(. Jag måste börja med att leta infomation till mitt project till släjden men först ska jag bara skriva mitt (summary) sammanfattning på engelska!
En liten gammal egobild som jag tog när jag var hos min mormor..

Anonym

Anonym om Videoblogg i hotellet:
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
VEM FAN BRYR SIG
IP: 83.248.241.238 <------ Anmäl ip-en snälla!!
Som sagt tidigare jag hatar när folk kommentera Anoymt det är bara människor som kommetera anoymt som inte våga står för h*n skriver! Och det är riktigt fegt!!
Som sagt om du inte ha något bra och säga kan du sluta kommenetera och jag bad inte ens om din åskit!! FEGIS!!
Har du verkligen så mycket tid på att leta efter mina misstag borde du kanske du se vad du har gjort för något!

Hihihi du prata väl inte om mig^^?

JAG!!

Framtiden är viktig

God morgon! När jag vaknade precis ståg jag inte ut! Nää, jag bara ska satsa mer på skolan har sagt så 100 gånger men nu mena jag faktiskt det! Jag har faktiskt mycket planer och drämmar i framtiden och för att uppfylla dom beöver jag pengar och för att få penagr måste man omma in i en bra universitet och för den att komma in i en bra univeristet behöver man få höga betyg, för att få höga betyg måste man vara smart/ och pluggat mycket till ett prov och satasa mycket på skolan!

Tänk om jag inte skulle brytt mig om skolan speciellt mycket hur skulle det var? I framtiden vet jag att jag kommer ångra mig totalt om varför, varför pluggade inte jag då. Jag kommer har skit svårt till ett bra jobb eller så kommer det kanske gå så illa så jag tar social bidrag!
Jag vill inte det, jag vill jobba skaffa pengar ge skatt till landet så nästa generation ska har det bra! Och få ett bra jobb som jag verkligen ör stolt över!
Det ska jag göra!

Fikade med silja

Hej, idag hade jag och min syster tråkigt så letade efter kakor och sånt i skafferiet och hittade kokos bolar. Sen så gjorde vi två koppar choklad och drack dom :D.
Mocha: Jag älskar den silja (min syster) tycker att den smaka kaffe men jag tycker inte det!
Nesquik: Min lillas systers favorit :D. Ganska god men inte lika god som Mocha.


Kommentar


Camilla!! () om I doesn't talking about my secrets, it doesn't mean that them not exist:
Hej! 
Ett tips använd kamera istället när det blir så mörkt så ser det ut som att du blir grön typ som hulklen
Du skulle blir mycket sötare.
kram :D inget illa menat!
Svar: Tack för tipset, men orkade inte använda kameran så tog min data istället :)


Ont i magen...

Ushush, vad ont i magen jag fick :( av kebbab pizzan som jag köpte :P.

Leker Fotograf

Bilderna är tagen från xperida mini pro...

Dagens citat

En äktavän ska aldrig snacka skit om sina vänner...
BULLSHIT
En äkta vän ska aldrig snacka skit om sina äkta vänner...
Så ja mycket bättre ;)

I doesn't talking about my secrets, it doesn't mean that them not exist


Nu kör vi :D

Kolla på den med min syster just nu!

This is life

Frappupcino (starbucks) och dream bag... <3

Dagens sötis...


I got my rewash, I repent that I dose't gave you harder last year!

Super bra dag faktiskt! En bra dag som jag inte haft på länge YESS!!...

Jag har inte föredras, jag antar att det var du inte kände mig!


Frukt sallad

Idag kom jag hem samtigigt som min syster. Så jag och hon bestämmde oss för att göra fruktsallad :D! Mwn hittade bara en apelsin och en banan i kylen så det blev så här!

God morgon!

God morgon på er allihopa sovit gott? Jag har iaf gjort det, nu ska jag brsta tänderna och sedan äta frukost! :D. Blogga mer när jag kommer hem ;)!!

Dagens citat

Kicki du är 100% knäppskallig... Jaaa det är jag och stolt tjej!

Hahah en bild på mig då

Nää du får inte

Mikaela om Omg min espressomaskin :D:
JAG VILL HA <3
Svar: Hahaha klart du får!! Kom då ;) <3

Chesse burgare chips?

Igår, när jag åkte med min klass kompis Victoria tog hon plötsligt fram en chips påse! Och sen såg man att det var en okänd chips som dom inte ens har slöppt ut! Hahaha vad stolt jag känner mig en av dom första som smaka på en av den alldes nya smaken :D!

Måste kommentera nice förpacking...

Skolan

På morgonen gick det skit  seg jag frös i skolan med en t-shirt på och sedan halvsovde jag på lektionerna och rasterna ^^. Men typ efter luchen börja allt komma i gång, i engelskan gick det inte så bra på presentation hände något i gruppen, men inte illa i alla fall :). Idag på slöjden, hände en liten grej så jag gravade typ ihjäl mig :D...
Jag tror ändå att alla kommer får reda på det snart!!
Men nu kommer iaf bilder på No lektionen..

Förlåt

Förlåt för min dåliga upptadering men har inte haft tid eftersom att jag har haft fullt upp med skolan och sånt. Men måste plugga vidare eftersom att det är prov imon. När jag kom hem satte jag genastpå duchn och duchade :3 Sedan satte på mig mina mjukis kläder och gjorde varm choklad. Sen satte jag mig framför min macbook ovh nu är jag här! :D.

RSS 2.0
Waving Hello Kitty Kaoani