Kvickiis

Kläder i stan

 
 
Har faktikt märkt att svenskar gillar att hänga kläder runt i staden vackra gator, de är i för sig cool och snyggt på något konstigt sätt fast så gör man inte. Livet rullar på som vanligt valde att ta en promenad i stan och kolla in lite grejer fast hittade inget, köpte is te och drack upp de innan jag skulle gå av spårvagnen. Kollar på OS nu de är otroligt jämt mellan frankrike och Sverige fast tvilar på Sverige.

Summer days

Tröja - Zara l Byxor - H&M l Väska - Fossil l Skor - Converse l Skärp - H&M

 


10 Augusti

 
 
 
Dagen med Tina och Mikaela va fantastik, gick till alla ställen som hade sitt plats och bara pratade på. Tina som precis hade kommit hem från iran va helt galen i sakerna i lager house, typ som första hon är i Sverige dagen va iallafall fantastik och underbar. 

Be in a summer paradise

 
Ska dra ut till stan nu och leva livet och känna friheten innan skolan börjar!

Going out!

Dålig bild men okej... Vaknade klockan 6 av något slag drömmde en jätte konstig dröm och vaknade av den, läskigt... Slog på datan och kollade på sex and the city 2, så sjukt bra. Jag älskar Sarah och Kim, hahaha morgonhumor :D. Ska ut och handla nu. Ska träffa Tina och Mikaela senare.

Let's go to the beach


Ready for the atrium

Kofta - H&M l Skor - Wildflower l Shorts - Zara 

The little riding purple hood

Taggad imon ska träffa kusinerna och äta i restaurangen, behöver verkligen mat! Hahahah.


#Knits

 

LOL

Kollade på LOL igår, den va precis lika bra som första gången jag såg den på bion. Miley och Douglas gjorde verkligen ett bra jobb under inspelningen, fast synd att de inte är tillsammans på riktigt... Läste i en FRIDA tidning att dom fick spela in sex scenen första gången de träffades fy vad jobbigt! 

Forever alone

Kebbab pizza, musik i streon på högasta volym och kinesisk drama, för mig själv bara jag och pizzan. HAHAHHA forever alone :P!

My room before and after

Before:
 
 
 
 
Efter:
 
 
 
 
 
 

Karte kid

Kan nog aldrig tröttna på filmen en av de bästa filmerna jag någonsin har sett och älskar Jackie Chan, bästa kinesen ever! 

Gammal Bild

Hittade en gammal bild på mig och min syster för ca 2 år sen tänk er vad tiden går snabb, nu ska jag börja i åttan och de ska blir så otroligt tråkigt, jag vill fortsätta med mitt sommarlov. Fast jag har börjat förstått att bra saker ta slut och de bra vara inte länge! NEJ! Skolan börjar snart jag få bostavligen ont i huvudret genom att tänka på de, fast ska fortsätta med mitt sommarlov nu och skapa minnen. Skolan lägger jag åt sidan ett lite tag till de lovet som gäller!

Once the Autumn

Kofta / monki // Top/ Ginatrircot // Byxor / H&M// Skor/ Kina // Väska / Usa 
Behöver verkligen ladda upp garderober med fler koftor och mus kläder inför hösten och vintern så jag inte bara går runt med en och samma kofta hela tiden, de verklar inte så roligt :P. 

Den första augusti

Livet rullar på förfult, dagarna, minnerna, skrattandet, solen och sovmorgonen är snart över med tanken över att skolan snart börjar. Anyway, var med Mikaela idag gick först hem till henne, vi kollade på drama och käkade glass Ben and Jery Karamell suttra världens godaste glass. Åkte sedan in till stan lunchade in en liten okänd kafe i en höna i stan. Där fanns de nästan inga människor gick och inga pratade de var helt lugnt där, känndes verkligen som ett paradis enligt mig. Tog och också massor med bilder där, senare gick vi och satte oss vid en bänk i kungportplatsen och började prata om allt möjligt, de liksom aldrig stannade kännde som jag kunde inte sluta prata. Satt där ca 2 timmar sedan var de dags för cockpit
 
 
Pastasalld 
 
Dear best friend please never leave me if you do it I will never let you go!
 
 
 

RSS 2.0
Waving Hello Kitty Kaoani