Kvickiis

30 April #1

Bästa dagen på länge. Fick åter uppleva saker som jag inte hade gjort på länge. Exemple Gunga på en däck gunga och så vidare. Hahaha, sen som lyckas vi få Silja och Jennifer och blir vänner ;).

Inlägg nummer 800

Efter som att det är inlägg nummer 800 så tänkte jag bjuda på något extra i bloggen. En bild på mig med ansikmask (choklad) som jag köpte i fredag plus gruka. Jag rekomendera denna stark, eftersom att den gjorde mina kinder mycket lenare. Den finns och köpa på H&M för bara 20 spänn.
Look I'm beatiful. Eller 😉?

Eye care

Mamma kom hem med dessa idag efter jobbet, undra om den är bra. Hon hittade inte den som jag brukade använda. Men jag tror ändå att den är bra.

Annassplitt

Smaka det är skit gott! De smaka exakt som glassen Annassplitt :D

Instagram

Har ganska få followers som ni ser. De flesta av mina vänner har över hundra medans jag inte ens har 50 styckna. Så om ni känner er för att följa mig, tveka ite och tryck på knappen follow.

Gårdagens inköp 👗

Var i stan igår och köpte ett par gula byxor och ansiktsmask (choklad). Båda var från H&M

 


Ice cream color

I år har jag märkt att det är ganska populärt med det som kallas för icecream color, som jag har märkt. Det som fövånade mig att jag hittade nagelack i min lilla nagellåda och hade alla färger förutom bärsrosa.
Har funderat på att köpa kläder i dessa färger denna sommaren. Men det blr ju triss om alla ska ha likadan färger på mig så fort man kommer ut. Eller vad tycker ni om dessa färger?

Engelska träning

Vocabuary:

Perpetual- Never stop keep going.
petculiar- Unusual, stange and weird.
inexhaustible -Never runs out or used up.
Vigour - Engergy, being helping and active
Devoted - In love or dedicathed to somethinh/someone.
heir - someone that get another persons things when they die.
well preserved - Never aged or look older.
prolonged - Longer it sounds to be.
marvel - soemthing amazing or being amazed at something.
nearer - closer.
Past tense:
Past simple (verb+ed/irregular)
Somthing that happend completly in past.
Ex: Regular she drived to the job.
Irreular He saw The Hunger Game togeher with his girl friend yesterday.
Past countinous: ( was / were + verb+ing)
Something that have happened for a certain amount of time with effects.
Ex; She was running in the park, yesterday.
They were driking in the bar last night.
Past perfect (simple) (had+verb+ed)
Something that have happend before someting else.
ex: She had stuied for the test before she do the test.
She had learned to read english before she start to read a story.
Past pefect countinous: (had been+verb+ing)
Something that have happen for a certin amount of time with effct before something else.
ex: She had been work with her's homework before, she handle in it to her teacher.
Tom had been studying for the test one nigtht before the test.
Formal and informal:
Loo - toalilet
Afters - Dessert
Cheers - Thank you.
Meaty - Full of intresting ideas
Pack it in - Stop it
Start againg - Resume.
Catch - Appreand
kids - Chilldren
Dad - Father
Guy - Man
Ad - Advertisement
Fan - Supporter
Fab - Very good

Fältarbete.

Idag fick vi sluta klockan 12.45. Eftersom att det var fälr arbete på svenskan. Vi har några olika grupper (redationer) kultur, nöje, sport, mode, motor och bilar och typ data och it tror jag att det var. Jag är med i Nöje så var tvugen att åka ut till stan och ställa frågor till tanter, gubbar, damer, herrer, flickor och pojkar av olika saker. Det hände ganska många gånger att gruppen tappade bort varandra och det gjorde den. Till slut var det bara jag och Fethya kvar ssom inte visste vart vi skulle ta vägen. Hon föreslog att vi skulle gå till centralen, eftetrsom att det är fler människor som har tid. Så gick vi dit och det gick mycket bättre.
Fakta om kaffe: Människor som dricker kaffe har 60% mindre risk att göra självmord♥

Trukisk yogurt

Idag, efter skolan så gick jag och Sumaya av in gamlestan. Sen gick vi in i en liten affär så fick vi plötsligt syn på turkisk yogurt. Jag frågade affärs mannen om den var god? Han sa, ja. Men såklart man säger det, så du jag är. MEn hur som helst så smakade jag på den först. Sumaya '' Hur smaka den?'' jag '' Lite osttigt, men ¨god¨ ändå''. Jag hade inte svalt det än för att det var så himla äckligt. Det var också mitt fel att jag köpte den, för vi fick en liten varning av Aisha i affären så få skylla mig själv. Sen var det Sumayas tur att smaka hehe hennes mine :D..
Ps: Bilden är äkta kinesögon bild :D..

Let's play the hunger game

Vilse i skogen..


Take a time to read a book


Feeling like a penguin

Jacka l Monki l 350:-
Var inne på Monki och surfade och hittade helt plätsligt en söt liten jacka som jag skulle tänka mig och köpa. Det skulle vara bra att ha en på hösten/våren. För att jag hade bestämt mig att slänga min gamla höstjacka.

Gratisbio.se

Till er som gilla shoppa eller kanske gå på bio med eran kära och nära men kanske inte har tid. Men då kan jag lösa problemet. Skaffa gratis bio så samla du poäng som du sedan kan växla till gratis presentkort och biobiljetter smart va? Och det helt gratis att bli medlem på det! Klicka här för att komma dit.

Ps: om ni skaffar ett konto kan ni alltid skriva kukikki som värvare.


Veckans grattis

Grattis till Aida som fyllde år för några dagar sen. Jag skulle egentligen ge ett skal till henne, men den blev stulen. Orka inte förklara varför men det flesta vet. Hoppas du hade en bra dag med en god tårta ;) <3
Grattis Ofelia (som också har en blogg^^)  http://brunetternas.blogg.se/. Hoppas du får en bra dag :D <3

Mitt lilla frånvarande från bloggen

Jätte bra! Längtar tills filmen, ska komma ut.


Is friday!!

Hejhej sitter just nu och luffar i sofan och smsar. Och äter papaya soppa, mums. Ni som inte vet vad papaya soppa är så är det nårgn slags kinesisk efterätt. Nu ska jag nog börja och plugga engelska. Medans jag äter papaya soppa. Ha en bra fredags kväll, alla små kyckligar.

Sova snart!!

Hej, nu ska jag äntligen få sova snart måste bara skriva klar några meningar. Sedan ska jag bara äta en kinesisk efterrätt, och borsta tänderna sedan krypa ner i min lilla skörna säng. Den dagen har bar bestått va arbete med Svenska dör snart. Hoppas ni har haft en bra kväll, god natt kära läsare.

Efterrätt

Min lilla efter rätt, mums!


Study hall

Idag gick jag på studyhall (extra hjälp) i svenska, för första gången. Mobba inte men min svenska suger, jag har inga problem med att prata med människor. Men det är att jag har alltid gjort allt på egen hand, har lärt mig svenska helt och hållet själv. Utan någon stöd från mina föräldrar överhuvudtaget. Så svenska är inte direkt min bästa ämmne.
Idag:
Tog med mig min lilla oranga boll till skolan idag, som alla trodde var en clemetin. Sen i bamba skulle jag hjälpa Fethya med äpplen. Så råkade en bit komma på Belma, hihi. Så klumpig så är ^^. Slöjde inledde som vanligt med att våran lärare skulle berätta om sitt förflutna och hans gamla elver. Sedan gick jag och Sumaya till Ica och köpte godis.

📱

Nu har Mika skaffat en liten Iphone som jag. Nu kan jag äntligen använda de fina smliesarna på mobilen, yey 😃


Nytt skal

Fick skalet beställd från kina igår.

When you tried to looked pretty.


True picture!


Förstadagen efter lovet 💜

När, jag kom till skolan känndes det skönt att få komma tillbaka. Hade faktiskt saknat skolan på stt och vis. Jag hade presentation idag blev ganska lyckad tycker jag tror att jag typ kommer få ett C eller D, men iallafall bättre ett F och E. Så hade vi gympa i sista lektionen. Hade gymnastik. Klarade alla C målen så jag tror att det blir ett C, :D. Gjort 2 prov på samma dag. Men ush, nää nu ska jag sluta nörda skolan tillbaka till dagen på vögen till gympa köpte jag glass till Fetya och Sumaya. Sedan när jag skulle hem fick jag lite sällskap av några andra :D. Men hur som helst dagen har varit bra och jag hoppas på en bättre imon.

And now to the end

Kan inte fatta, att påsklovet redan är slut. Denna påsklovet har varit skönt har varit hemma och slappat 90% den och gjort lite vad jag vill. Detta ska livet vara. Men tyvärr så blir det inte så skolan imon. Är glad att lovet har kommit tillde sista för jag sakna människorna i skolan, men skulle vilja vila lite, lite mer.
Bjuder på en bild från lovet...

Rainbow nail

Så fina dom är :D. Tack för hjälpen Mikaela (Mika) :*

Lördag 😃

Hejsan alla kyckling bönor (sumayas ord) hihi. Fick bara ordet från mitt huvud helt plötsligt ;). Men har ni haft en bra dag det har jag i alla fall. Träffade Mikaela. Gick till Frölunda och åkte hem till mig. Först visste vi inte vad vi skulle göra. Ni som känner mig ni vet, jag bor ju i öde mark, hihihi. Inte alltid man kan hitta på något där. Vi tig en lång promenad och sedan gick vi hem till mig och kollade på hunger game tror att det är den 3je gången jag ser den. Då vet man vad som ska hända. Men iaf hade kul, förutom att jag inte fick några bilder.. Bajskorv :(


Istagram

Hej alla läsare, ni som inte vet så har jag instagram också. Jag skulle blivit jätte glad om någon kanske ville följa mig. Jag följer gärna tillbaka om jag tycker att eran är intressanta! Ville bara säga detta ha en fortsatt god kväll.


Fredag den 13de

Hoppas inget ont har hänt er idag :D.

Sommarens önskelista - H&M


It's time to train

Hade för mig att gå ut och jogga lite granba. Blogga om sagen när jag är hemma..


On the bowl floor


Today's outfit


Frukost

Sitter just nu och äter frukost och nu tänkte jag berätta på vad som har hänt under gårdagen. Igår var jag och mamma, solka och pappa och kollade på olika tapeter. Till mitt rum såg en jätte snygg som kostade 800 spänn. Vi kanske ska klistra på under lovet om vi hinner. Så köpte jag en tröja igår också.

Idag måste jag åka in till stan igen för att byta stolek på en tröja. Och så ska jag lämna tillbaka 100 åringen också.


Kinesisk gröt, yummi


Mobil blogg - Ikea

Hejsan, sitter just nu i bilen med familjen och är på väg på till Ikea. På morgonen ägnande jag mig framför tvn lite och läste lite på min ny köpta bok, hahah tråkig påsk vecka va? Men jag är framme nu bloggar senare.


Ett nytt liv på köpet

Har aldrig " drogat" böcker så mycket som jag gjort idag nopp aldrig. Hade nog tråkigt. Men gissa vad läste 161 sidor bara idag måste vara något fel på mig något riktigt fel. Men hur som helst va min kusins tjej hemma hos oss och gjorde mig och Silja lite sällskap vi åt kebab och pratade och kollade på mobilskal Som hon skulle köpa i Kina och ta hem de till oss.


Gömma ägg

Idag var jag och Silja i 4-gott plockade i oss ca ett halvt kilo godis och fyllde våran påsk äggar och gämde de för varandra och letade efter dom på våran gård.
Ett tips till er som vill göra något liknade. Är att istället för att skriva ledtråd på ett kartlappen kan du ta en super närbild på vart klart lappen ligger. Igenom att mmsa igenom viber, what's up eller något iknade. Då får personen drt då skriver du en liten gåta/ledtråd och så hitta personen dit.
kartlappen: Man gör en kart på vad äggen är och sedan klipper du sönder, ppret i några bitar och låter den somleta pyssla ihop de.
exempel
image description


Dagens grattis

Grattis till min kusin Eileen som fyller år idag. Hoppas att hon får det bäst i USA.
En bild från December 2011 i New York.
Glöm mitt anskite

Dagens inköpslista

Hej va i stan idag och kollade på lite grejer köpte också boken "ett nytt liv på köper" hade hört av många att den är jätte bra! Är på sidan 50 nu.


Fredags mys

Efter jag och Silja hade gått tips promenaden gick vi hem. Och kollade på hunger games. Så sorlig, som alltid att man dör och Katniss ville glömma allt i slutet osv. Vi satt i soffan och plockade fram lite bullar som vi hittade i kylen och drack te till dem. Hihih, kanske undrar varför vi inte hade popcorn, chips eller läsk? sannigen är att vi inte orkade sticka ner igen och köpa med bullar funkar väl lika bra!

Påsk promenad i gården

Hej idag var jag och sålde lite GT. Kom hem med lite pengar och så bestämde jag och silja oss att gå på påsk promenaden som är på våran gård. Varje år på lång fredagen. Vi gick promenaden och köpte lotter. Nu sitter vi och vänta på resultaten.


Tillbaka


Som ni kanske har märker så har jag tagit en liten blogg paus från bloggen. Men nu är jag tillbaka igen. Det är entligen lov har faktiskt längtat, men änfå inte vad ska jag göra på lovet nu då? Vi få väl hitta på något men har i alla fall bestämt att kag måste läsa ut en bok i alla fall. Sedan göra en recention om den och skriva om bokens budskap och välja två citat och skriva om dem. Men nu är set bort från skolan och över till lovet mu igen, jo men som sagt ska jag göra se pch så kanske vi ska renovera mitt rum. Men iallafall fick min efter längtade iphone igår så nu blir det mer bloggning.


Frukost

Sitter nu i köket och äter frukost, vaknade jätte tidigt idag pågrund av att min lilla syster pratade i telefon, med sin kompis och sen så kunde jag inte somna om igen. Jag ska börja fixa mig om ca 10 minuter sedan dra till skolan. Tills dess får ni ha det riktigt bra.
Ny vaken oborstad :P

Mitt frånvarande från bloggen

För det första är jag lite upptagen med en skolproject och mina läxor och en bok som jag läser. För det andra har jag inget roligt att blogga om. Så vet inte varför, men ska försöka upptadera mer imon eller i överimon när jag ha fått min Iphone :3.

Inte på blogg lust

Känner mig sjuk och esam här hemma och utråkad :P.

RSS 2.0
Waving Hello Kitty Kaoani