Kvickiis

Boring... Snälla kontakter svara på mina sms ^_~

Hejhej :D, aja va med två nya på rasterna ;)... bästa dagen i veckan förutom på morgonen då va det katastrof -_-" Men det förstörde inte dagen bara för det ^^... Efter skolan åkte jag hem. Måste hjälpa sytern med hennes "barnkalas imon" Haha :D. Men ska messa nu, hoppas att någon svara iaf annars kommer jag ha mer tråkigare ;P.
Kolla gärna in Mikaela och Tinas blogg♥ Som finns just nu ppå mina Länkar.

En gammal bild från oslo sommaren innan jag började i IES ^_~

Tassimo kaffemaskin...

Så himla glad är man.... Imon kommer den nya kylskåpen :D. Sen börjar renoveringen på allvar mamma ska ta hit folk från ikea för att se hur allt ska gå vidare för köket :D :D!! Det äger!! Mamma hade också lovart mig och Silja en Tassimo... Jag är en äkta kaffe och te älskare speciellt cappupcino och varm chocklad... Men jag bli ju tjockis av allt detta... Haha skoja bara ;)!

Så se den ut :D Den kostar emellan 899- 1699:- Just nu kollar jag på T-dics varijanter.

Själv så tänker jag beställa milka chocklad :D!!

Ahemed, Mohamed och Abdulla = Bästa polare xD

Haha , rolig rubrik? Nää men det är ett namn som jag, Silja och Stina har kommit på åt varandra xD... Haha, lyckades ändå vända på den dålliga dagen ;P... Ojoj vad myckket man har gjort idag då... Orka inte förklara men läs Silja och Stinas blogg ( http://dancesiis.blogg.se/ ) för att läsa mer om min dag!! Jag hängde med dom hela dagen hade inget bättre för mig ;)... SEn tog vi 1000 fotron haha :D Man måste inte alltid vara med dom äldre eller med dom som är ii samma ålder ibland ha man lika roligt med dom små ;)...
Juste nanet va: Ahemed är jag, Mohamed = Stina och Abdulla = Siljja ^_~.
Jag och Silja xD Men som sagt kolla http://dancesiis.blogg.se/ det finns mer bilder där.
<-------- Klicka på grisen för att komma till deras blogg ;)

Världens sämsta dag :(

Heej, idag har jag inte varit på prathumör på hela dagen :( :(... !! Förlåt alla som ville mig något men iggade er :(... Känner mig så himla kaxig ;(...
Förlåt , förlåt... Hoppas ni läser detta...

Jag är en nörd xD

Heej, jag plugga fortfarande sience... Men va iallafall i piano med Sanna idag :D!! Jätte roli ;). Men Aja till skolan igen... Ska fortsätta plugga tills jag somna xD.

En liten bild som jag tog på vägen hem från piano :)

Kan inte låta bli att blogga

Heej, rubriken säger allt... Jaa jag kan inte låta bli att blogga xD Det är typ det bästa som finns men aja. Nu ska jag inte säga att det är blogg paus igen för det är det inte :D!. Aja idag har det varit studie dag... Haha tänkte hälsa på min gamla skola egentligen ^^ men sen så kom jag på att jag typ inte hade läst till science (No) provet. vilket är imon... Aj då :3 Haha så jag håller på att göra det nu! Sen ska man iväg till piano :P.
Highlighter och stiff penna :) :)...
Haha, jag är latis som plugga i sngen är skriv bordet bara ligger några cm från sängen ^^.

Blogg paus, igen!

Hej nu blir det blogg paus igen... Ha nästan inget att skriva om på dagarna, men idag så var jag på hemspråk med några andra kineser i Vittra omg! as skoj, när vi skämtade på kantonesiska med läraren xD Haha det ägde (jag,kevin och ann-sofie :D) Haha ni kommer ihåg inlägget killen i spårvagnen han går också i min hemspråk, haha skämmigt ^^! Men ska byta hemspråk, så de va sista gång för mig då! Tack kära ni gjorde min dag :D!!
Men nu blir det blogg paus, tills dess ta hand om er. Hej då :D <3!

What wurld you do, if all you closest friends...

Vad skulle du göra om dina närmaste vänner skulle vända ryggen på dig gång, eter gång?...
Själv skulle jag dumpat alla som kallade "Vänner" för isåfall har dom bara utnyttat mig hela tiden dom har aldrig velat vara vän med dig. Det säger sanningen :/. Undra om några av er läsare har varit med i sådan situationer?
Real friends wurld be there for you when you need them. They will never turn its back on you. Even when you do something wrong... If they do this in the frist time it's symbolish that they do not want to be friends with you and get rid of you as quicklyas possible. Real friends will give many cahnce but when is not work longer they will not try any more. Because they have try and do they best but it donsn't work. Real friends will ask you beore they condemn you for one thing.

flowers nails


Plugg dagen

Hej då har man spenderat halva sin dag på att plugga till englskan, jag har läst 10 kaptitel i boken skrivit anteckninga/egna frågor, svarat på dom o.s.v... Men ändå värt det! Hoppas bara att jag fr ett a på provet hihi ^^.

engelska- mobil blogg

;-) Nu ska jag plugga engelska.i en och en hala timme utan att lyssna pÅ musik eller. Sms. För att det äengelaka prov imon måste klara det! Vi göra senaren bloggen ;-) ,x

God natt!

Nu tror jag att jag ska sova ^^. God natt! :D

Jag och Silja i våran skällskaps rum i restaurangen ^_~

Dagens oufit ^_~


Klänning- yesstyle.com
Topp- Kappahl

Mask rosen


I missing the thing who was helping me with the hard questions.

Besök Siljas blogg

Heej, nu har silja ( min syster)  och hennes bätsis Stian börjat blogga ^_~. Besök gärna hennes blogg.

http://dancesiis.blogg.se/

Wordfend och musik

Hej, just nu sitter jag och lyssna på musik i min mobil medans jag messar mina vänner ^_~ och spela wordfend med Mikaela^^. Haha tops på en asatisk låt " Loved is over" as bra måste lyssna på den... Haha idag i skolan hände inte mycket! Ha en trevlig fredag kram kicki♥
En liten bild på mig från i våras.
Loved is over - Brain joo ^_~ <3!

Amyah och Foki lockar håret

Heej har precis besökit fokis och Amyahs blogg. Båda dom hade lagt upp ett videoklipp som handlar om hur man lockar håret :). Kolla så får ni se!
Amyah:

Fokis:

Jag kunde inte hitta videon dela med er fokis video så tyvärr klicka här för att se hennes lockvideo ^_~.
Som valigt har jag länkat bilderna så om ni trycker på bilderna så kommer ni till bloggarna :)

Killen i spårvagnen

Hej, idag är jag och Noona skulle hem från skolan så såg vi en kille i spårvagnen... Omg, jag skrattade typ hela vägen och glodde lite på honom. Sen körde jag och Noona sanning, konka, procent eller livboj. HAHA jag skrattade ihjäl mig av Noonas svar!! :D. Sen hade vi en lång konvertion på facebook om killen, men nu kommer lite bilder från dagen.

Killen som Noona dog av :P

Min och Tinas korttorn

Åter igen fotoalmbumet :D. Kollade på lite gamla bilder, så hittade jag denna korttornet haha. Awsome!! :D
Haha det belv en liten suddig bild. Eftersom att jag hade stress när jag skulle ta bilden plus så ville jag inte ha en Behavor notice ^^.
<----- Klicka på smilesen för att komma till hennes blogg.

Middag

Hej idag åkte jag Silja in till stan för att möta mamma där. Vi gick till en restaurang och åt biff mm. Sen åkte jag smsade några på mobilen och va inne på facebook. God natt!

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/296965_291491674200583_100000192587322_1372101_654485383_n.jpgInlägget igår...

Alltså förlåt för att jag kom lite utanför gränsen egentligen på vad bloggen handlar om, haha ^^. Men jag får bara så mycket flipp ibland på folk som inte kan bete sig i denna samhället!
Men hur som helst idag har jag varit lite med alla förresten haha. Då hade man musik prov då haha fick ett B bra ändå men hoppades på ett A ;). Så har man piano om en timme bäst att jag förbreder mig!! Men ha idag har det inte varit den bästa dagen eftersom en liten sak mellan mig och en annan tjej... Men nu skiter vi i sakerna och börja blogga som vanligt igen ;). Föresten har skffat wordfeud på min mobil ^_~

Mobbning/makt

Hej nu tänkte jag skriva en liten text om mobbing till er kära läsare. Alltså behandla folk som du själv vill blir behandlad även om du inte gilla han/hon behöver du inte gå runt och snacka skit om han/hon göra massor av saker som mobba han/hon.
Jag kan också förstå att några försöker vara cola och sånt för att bli populära, men låt bli med det. Du bli ju omtyck för den du är, försök inte vara någon annan. Du är du så är det bara. Och på det sättet får du aoutomatisk vänner.
Alla är egentligen lika mycket värda... Men det finns folk som inte ser det då. Jag kan slåvad om att mer än 90% i denna världen inte tnker på detta som jags skriver nu. För det flesta handlar det att stå längst upp på stegen. För att inte stå där nere måste dom ta hjälp av andra för att komma upp... Det är både så för vuxna och ungdomar!! Men har ni också tänkt på hur dom andra har det?  Livet handlar egentligen inte om det. Utan att man ska ha det bra innan man lämmna denna världen.
Jag kan slå vad med att 99% i världen har ljugit för både vänner och familjer, men ibland måste  man bara förlåta... Det beror på vad den andra har gjort. Men det som vi människor borde lära oss att inte tänka på någon jävla stege längre, utan att tänka på hur man ska få en bättre värld!!
Några exemple på sårande ord/saker.
- Du tror dig?
- Jaa! jag har självförtoende, något fel med det? Man kommer inte långt utan det!

- Snacka skit.
- Det betyder inte att det dom säger är sant!

- Kalla dig massor av fula saker!
- Dom är bara avensjuka på ditt underbara liv och vill bara förstöra det för dig.

- Dom går runt och säger att du är mobbad?
- Det betyder inte att du inte ha vänner?. Du kanske ha en dålig dag och vill vara själv.

Bevisa dom att dom har fel! och att du inte bryts ner p.g.a deras sätt dom behandlar dig. Visa att du är strak då vågar dom inte vara såna mot dig igen!

Svar på anonym

Kommentar:
Vad heter den personen du snacka om? 

Svar: Kära annonym, kan du inte kommentera med ditt nammn på? För jag vill inte svara på privata saker om det inte angå dig!!

Tillbaka !!

Som ni kanske såg på förra inlägget så är jag tillbaka i bloggen... Jag är helt förbanad på falska människor och såna idoter ;@... Alltså jag ska inte skriva för mycket vad jag känner i bloggen, det är trorts allt en öppen blogg, vem som helst kan se det så... :/. Men annnars vill jag helst inte prata om det som tur så har jag mina kära vänner och snacka med när det behövs som mest, tack allihop <3<3 Tack för att ni finns till 110% ♥!!
Fundera seriöst på att byta klass, dett har gått för lågt!!!

En bild på mig vid hamnen xD.

:@

Sån jävla svikare!! Snacka ldrig med mig! Känner inte dig länre.

The ture!!

Hej alla läsare tänkte visa er lite bilder.

blogg paus

3 Skäl:

1 För mycket läxor.
2 Orka inte sitta framföe datan så ofta.
3 Statestiken går ner ( men det är inte direkt annledningen ^^).

läxor

Hej jag har för mycket läxor att göra hinner inte blogga idag hej då <3

Minnen <3

Alltså 2010 var helt klart det bästa året någonsin! Ingen år i livet kommer vara lika bra som 2010. För det första hade jag as kul med min gamla klass på the reef och engergi kicken innan skolan slutade, för det andra så hade jag as kul på sommaren allt va bäst hade bra dagar 24/7 åt glass och gick hem till varandra ^^. Började i en ny skola träffade jätte  trevliga, roliga och kanske lite efterblina haha skoja bara... Nej alla i min nya klass va snälla. Jag minns fortfarande hur det var det första dagarna och hur alla var vänner i klassen :D <3 As nice!!
Jag hittade några videoklipp som jag ville visa er det var från förra helloween i Ies, saknar den dag <3<3!!
Ies hem sida
Besök hemsidan för att se video klippet kunde tyvärr inte dela den med er :(

Dagens sanning

308335_164670963613986_163596613721421_349973_1243143510_n_large
God natt på er <3

kom 5a ^_~

Hej, dag så var det skoljoggen :) Så kom man 5a i klassen och tvåa av tjejerna awesome xD. påvägen snackade jag med några... När jag kom hem hade jag bara lust och sova xD! Men lyckades inte snackade med Noona telefon en liten stund " Båda hade lång tråkig ^^". Nu titta jag på en drama serie och heter you're hired haha, as bra ;). Men datan hackar så himla myckket så jag vet inte om jag ska ta ett paus från datan och börjar göra roliga saker med vännerna innnan solan det bli mörkt och kall på dagarna >.<.
^^ fail

Nu ska jag gå iväg, haha. undra ur det ommer ser ut när alla i klassen ha rosa tröjor på sig xD. men ska träffa Noona och Linda i korsvägen, ses ;)

7.5 km imon ^_~

Hej, idag skulle jag till stan med mmam egentligen. Men så när man åkte hem träffade jag min kill kompis på vagnen ^^. Haha ni vill inte veta vem men hur som helst... Sedan åkte jag och en vän och stella tillsammans omg det va as kul!! Vi körde sanning, konka eller procent as kul :D. Sen när man kom till stan åk man cupkeas och sushi <3. Imon är det skol joggen det bli pasta sallad, loka vattenmelon och vatten ^_~

Dagens bild

136956253fulltag1swxc46_large

I hear when the rain are falling downmacdonals - mobilblogg

Hej är i Mcdonals för att köpta mat ^^ idag har det varit skola så fick vi sluta efter lunchen awsome!! Jag åkte till Frölunda med linda och Noona för att jag skulle köpa en grej till min syster. På onsdag är det skoljoggen Skatås :-D haha undra hur det kommer vara för alla 180 7'or att springa samtifigt. Trongt ^^. Men hur som helst hoppas jag att ni Alla få en fortsatt bra dag ^_

11 september


Jag sörjer alla som dog i terroatacken den 11 september.


Ny design

Då var det ny design igen. Eftersom att skolan har börjat då blir det mer annorlundare, hoppas att ni gillar designen. Med mångar kramar kicki <3.

River flowers in you

http://ifolderlinks.ru/files/au10252/yiruma.jpg
En av de bästa låtarna på piano som finns <3 Älskar låten över hela mitt hjärta<3
Men låten berör mig också ganskka mycket :/

Lösnaglar

DSC_0064.jpg
Lite dåliga bilder från iphonen ^^. snodde en sör smile från tinas blogg^^
<------ klicka på den för att komma till tinas blogg ^_~

Stan med Mammi ^_~

Hej igår efter skolan åktw jag hem mwed Stella som vanligt ^^, sen fick man ett samtal från mamma och sa att jag skulle ut till stan ^^. Jag köpte en ny jacka, läppglns ( Lancome ), två paket toffifee och en linne  ^_~. Sen åt man fish and co i Mcdoal, haha jag börjar gilla fisk ^^. Nu ska jag göra matten läxan och kinesiska över helgen.
http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2010/A25%2080013%2013043%2034%203646%203.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&call=url[file:/product/large]
Jacka Hm 199 :-Lancome juciy tab. Åhelns 160 :-

skolgården

hej sitter i sko gården nu ska börja reading studyhall om ca femton minuter, måste gå nu hej då

OMG :O

Hej, idag åkte jag hem med Stella med en 6a, sen undrade stella om bi kunde göra något, sen gick vi av i Ullevi södra... Gick till ÖoB och köpte lite grejer... Sen när jag kom hem hörde jag att den 6a som jag och Stella satt på hade krachat ;O!! Så var det en som svimmade på spårvagnen!! Tänkt om jag och Stella inte skulle gå av i Ullevi då skulle jag vara på 6an :O!!
Jag älskar låten <3!


Haha jag nödade låten på sommarlovet ^_~ Yeah.


Le Pain -mobil blogg

Hej just nu sitter jag och Stella i Le Pain café och äter en liten bakelsel och dricker vatten ^^ Nr jag kommer hem ska jag någ göra min so läxa o.s.v . Idag hade vi tre prov matte! Science och musik på musik fick jag och Stella ett D ^_~

Nästa Centralstation - mobil blogg

Hej jsut nu sitter jag på spårvagnen och är på väg till skolan. Igår påuggade jag till matte queiset och hjälpe sija med eb blogg ^^ Idag åt jag någon slgas söt soppa till frukost det var as gott

Home sweet home

Yesyes, nu är man äntligen hemma efter en lång dag. Idag var det skolan, sen kom Roan och Hidaya och sa att dom skulle börjar i våran klass igen... Yes nu är vi äntligen äkta 7F igen, yeah :D. Efter skolan åkte jag till hem språket en liten stund fick min läxa och gick sedan iväg, efter hemspråket gick jag Stina och Silja till choklad huset och köpte lite godis^^. Där efter körde mamma hem mig. Nu sitter stina i soffan med min mobil och Silja " Dampar " ^^.

Silja och stina i chokladhuset.hellu guys ;P

hej har precis varit hemma hos Noona och så har vi också lekt ned vårab IPad ^_~ nu måste jag skynda mig hem för har len läxa som jag måste hinna med tills imon och så är man skit hungrig också :-P

spårvagnen

Hej jahg sitter just nu i spårvagnen, det var nänligen stop i gamlestanstorget alldes nyss... Nu har den äntligebn börjat åka hoppas jag Ibnte kommer försen bara ^_~ tills dess konmmer jag bog lydssna på musik och messa några vänner.

Ny mobil :D

Yesyes, jag ör så glad äntligen en mobil alltsså gud vad mycket jag hade längtat efter denna dagen, jag ska ha en abonemang i 24 månader :D hos tele2, så köpte jag också lite  saker i Nordstan som jag visa upp senare. Igår så var det dåligt upptadering, p.g.a att jag och Silja och mamma var på ikea efter Ikea och Ica kvantum för att handla så kom hem ungefär vid 10 tiden :/. Blogga mer senare ^_~.
Obs, glömde nästan en sak jag äter wung tung soppa och nudlar nu :))

Middag

Yeah, nu ska man äta middag klockan 11 på kvällen, gött ^^. Nerå men kom hem ganska det det var darför men, skriver mer imon ^_~

2010 the best year ever


Från Kvickiis fotoalbum

Bästa bilden ^^


Hej kollade in AMYAHs blogg nyss och hittade denna bilden, alltså jag håller fullständigt med att det är störande. Varför funkar det inte i Sverige men någon annan stans :O!

Cappuccino till frukost = mums!

Hej diag på morgonen åkte jag och Stella till Mcdonals, det va bäst haha. Vi delade på en stor cappuccio. Men sen när vi kom till skolan fick hon ont i magen :( Krya på dig!! Men så småninom blev det bättre. Sen hade vi skolfoto, jag kunde inte bara sluta skratta när jag tittade på kameran ^^ Tror att jag blev failad men strunt i det, jag tycker att det viktigaste är att man ha en bild på sig själv med klassen. Efter skolan åkte jag och Stella hem tillsammans vi spelade Ninja fruit på min Ipad ^_~, på vägen hem träffade vi Hidaya, shit vad jag saknar henne ♥ :D!! (ursäkta att jag svår ^^).

Stella i Mcdonals klockan 07.35 ^_~
mellan koppen är min den stora är stellas ^_~♥


Fokiwa

Hej, alla läsare glömde påminna er om att foki har öppnat sin nya webshop... hihi det var för ett par dagar sen men jag har glömt att påminna er, sorry ^^. Inte för att klaga nu men kläderna och sakerna är minst över 500 kr Jätte dyrt^^ Själv tror jag bara att jag kommer fynda där ifrån om jag hitta något bra ^^

http://www.fokiwa.se/
En fin kort tröja som jag gillar ^^. God natt på er <33

Lite låtar ^_~The songs:

I'm coming home
I'm coming home
Tell the World I'm coming home
Let the rain wash away all the pain of yesterday
I know my kingdom awaits and they've forgiven my mistakes
I'm coming home, I'm coming home
Tell the World that I'm coming home

Fick gå själv

Idag skulle egentligen Linda och Hannah möta mig men när jag kom till BR, var det ingen där , gud vad mycket damp jag fick  -_-. Så jag gick och lånade en telefon och rinde Noona, för att får veta om Lindas nummer men ingen svarade :( och sen gick man runt hela Nordstan och jittade inte dom. till sist orkade jag inte leta efter dom så gick själv :/


Stan med Linda

Hej, nu tror jag att jag dra iväg till stan med Linda. Vib ska mötas i BR leksaker, imon är det skolfotob xD Hoppas att jag blir bra denna året som jag inte blib lika fail, som förra och de andra åren ^^. Idag slutade vi tidigt så jag va med Noona en liten stund med tror att jag måste iväg så inte Linda väntar för länge :) Just det en sak till Noona håller på att göra läxan till sin kille Ncncncnc, som ligger på sjukhuset xD! Men Besök gärna Noonas blogg http://soshiiz.blogg.se/, tills dess ta hand om er :D.

Skolfoton scheman

Är det bara jag som bli faild på alla skolfoton ^^

RSS 2.0
Waving Hello Kitty Kaoani