Kvickiis

Video klipp hos Jennifer


Fest hos Jejje <3 ^^


Bästa dagen hitills ^_^

Tittade precis klart " The ring", tror jag att den hette med Jennifer och Karro :D. Haha den va inte så läskig men blev bara chockad i några sener xD. Senare ska vi till en någon slags lokal som Jennifer och Sara har hyrt och där ska vi "festa" hehe... Näää men det bli typ som en liten tjejkväll ;)...
Jag och Jennifer :D<3...

Dancesiis

Besök gärna min lilla syster och hennes kompis blogg :D!
www.Dancesiis.blog.se. Klicka på bilden för att komma till deras blogg har det så bra :D.

Sov gott ;) <3

Hehe, jag vet vad det står :D

Från mitt fotoalbum - Dagarna med 6F

Vattenkrig på idrotts dagen... Killarna ööverdrev -_-"...
Det finns mycket mycket mer men lägger bara ut så mycket så länge ;) <3
Klockan bak en timme

Hej idag har jag ätit, sovit och dryckit vatten  :P... Haha Neej men  idag var jag hemma och sen gick jag ut en liten stund. Träffade ingen där ute orkade inte heller gå hem till någon så jag gick hem igen... Hemma kollade jag på film. Städade hallen mm. Det var det.
Imon ska man hem tilll Jennifer hoppas det bli bra imon iaf! Påtal om nemnet Jennifer är ganska vanligt har jag märkt ^^. Vad ska man göra sen :P... Tror att jag kommer dö >.<... Ibland så önska jag inte att det va någon höstlov alls :P... Men tiden går snabbt hoppas jag :).
Till alla läsare som inte vet glöm inte ställa klockan en timme bakåt  ;). Hoppas ni ha det bra krmar :D <3.

Alla behöver en andra chans, om du få en gå och ta den!


En liten påmindelse till mig själv.

Alla i min klass glömm inte skriva klart eran svenska läxa och franska revoultionen under lovet ;). Hoppas ni alla få en bra lov kram ♥

Länkning :D

Besök som här bloggarna!
  1. http://louiselee.blogg.se/ - Louise
  2. http://rotina.blogg.se/ - Tinas
  3. http://mikaelahhs.blogg.se/- Mikaela
Ps: Ni alla blev jätte söta ^^ <3...


Förvänta dig aldrig hur andra ska behandla dig. Gör det som du tror är rätt, låt bli med saker som du tror är fel!Chinese breakfast

Mina älsklingar. Ristullar och kina gröt mums <3 :P.

Love/Like those who treats you right and forget those who not, because there is no reason ehy you wurld even care.

Det är dom som förlorar på det.

There was a time I thought, that you did everything right....

Best thing I Never had.

Backa plan

Hmm... Ska kanske åka till Backa Plan sen till min restaurang ^^ Men det dåliga med restaurangen att det inte finns någon Internet där :/? Eller så kanske jag ska dra till min kära kusin Junyi i Hisingen :D. Vi få väl se eller så stanna jag hemma om jag inte orka rör på mig ^^♥.
Räkdumplings.
Dim sum.
Den här dim sumen är betydligt sötare än vad Erik Almqvist tidigare ätit.
Bilder på resturangen ;) Bilder från metro.se Klicka på en av bilderna för att läsa reportaget :D.

Natt humor


haha glömde visa er en bild på dumma idag som jag och min klass kollade på.

Haloween godis
Haha fin utskit man har på en kyrkogård ;).

叉烤包

Hej sitter och äter  叉烤包 (direktöversätnning) just nu. Jag var skit hungrig när ja kom hem sen komjag på att pappa hade gjort deg och kött till en salgas kinesisk bröd som kallas för 叉烤包 saishibou. Jätte gott :D.


Statisiken går upp :D

Yey igår fick jag 30 st besökare har inte fått så många läsare på länge ;) Tack alla som kolla in bloggen <3

Lov :D ♥

♥.Äntligen lov :D! Idag gick jag till skolan och kollade på film sen slutade vi och gick hem (man fick vara kvar och äta lunch om man ville... Men jag valde inte att göra det. Så jag började nio och slutade 11 :D. Idag på mentorlektionen kollade vi på Dumma mig (engelska). Ganska rolig ändå ;). Sen åkte man hem med Fatma och Mary :D. Ps dricker festis nu ;) (ornädig sak ^^).
;P
:P.
Önska allaa mina vänner en riktig bra lov kram :D ♥

Haloween fest

Dom flesta är nog på haloween festn ^^? Ska nog ut nu, eller om jag orkar ;). Det är tråkigt hemma :P... Har kollat på några filmer idag och ätit 3 clemetiner och Marbou ;). Så va det en dag :D. Imon är det skola...
Haloween video som jag hittad på Youtube

Jobbat klart :D

Haha kom på världens bästa ide. Jag gick och plingade på mina grannar och frågad dom: om dom vill skänka en slant till fattiga barnen och att mina skola håller på med detta. Jag skrev ut skolan log och klistrade den på min gamla sparbössa och gick runt och frågade om pengar ^^. Fick totalt ihop 162 kr, men vi få bara ge 100 kr max :/... Då få jag väl behålla de 62 kronorna eller köpa en rosa band eller något liknade med pengarna ;).

Vad ska man jobba med?? o.O

Har fortfarande inte kommir på vad jag ska jobba med :S MEn tror att jag ska sälja tecknigar ?? o.O. Nää måste komma på något blogga mer senare :P

Varför blogga jag?

Jag blogga bara för att jag tycker det är kul, det är liksom som ett intrsse/hobby för mig samtidigt delar jag med glädje till läsarana, vilket är positiv antar jag :). Plus älskar jag att fotografera massor av onördia grjer enligt många ^^. Så en blogg skulle passa perfekt ;). Men ibalnd är man på dåligt humör då blir det inte bra :( :(, att läsa inläggen då :(.

Sanna :D <3

Heej, va på piano med Sanna haha lektionen var as grym hihi ^^. Sanna ville bara hälsa jätte bra piano spelare e du ;) <3... Hoppas du få en bra höstlov så ses vi efter det ♥. Nu till bloggandet sitter hemma och kollar på drama så länge mm, fundera på om jag ska baka och sälja kakor till tannterna och gubbarna som bor granne med mig ^^. Där som jag bor är det nänligen många tanter och gubbar så bor där ^^. Men vi få se ;).
*fake smil ^^

Skolan :P

Heej idag i skolan hade jag det bra :D. HAHA omg vi fick välja vad vi skulle göra titta på film, pyssel eller dansa salsa... Jag valde salsa omg haha det va as grymt rektorn kom tillomed in och dansade med min gympa lärare xD. Sen åkte jag hem med några i klassen :). Har det bra blogga mera sen om jag ens har något att blogga om ^^.
En bild på mig i hissen hihi va tvugen att ha någon ^^

God natt ;D

Ska gå och borsta tänderna nu sen går jag och lägger mig så jag inte kommer sen till skolan imon även om vi börjar 9  ^^. God Natt  på er sötisar ;) <3!


Alla behöver en vän en aldra bästa vän

Hej sitter och kolla på kinesisk drama just nu as kul alltså :D :D! Hoppas ni har det bra ska också fortsätta på min Musse pigg presentation på svenska hehe^^. En tjej i min klass ska ta Walt Disney haha :). Men ska fortsätta skriva nu ses, kramar :D.
Suddig kamera men en bild på mig iaf ;)

Jan Björklund

HAHA, jag kan fortfarande inte fatta att Jan Björklund (skolministen) va i skolan idag. Jag stannde kvar efter skolan och så kom han hehe ^^.
(Bilder kommer senare har lite problem med dom^^)

Too sweet <3<3<3!!

Ville bara säga tack för allt du har gjort Mikaela^^ ♥ ♥. Du ska veta att jag verkligen litar på dig och hoppas det är detsamma för dig ^^ ♥. Förlåt för att jag kanske ha dummat mig :( men mena inget illa... ♥
Tack för den söta bilden även om den inte blev världens bästa bild så älskar jag den endå, det är väl tanken som räknas ;) ♥. Tack för att du finns ♥
Tryck på bilden för att besköka den sötates blogg :D♥.
Bloggen finns i mina länkar ♥

Dåligt luft

Ush har typ världens dåligaste luft i rummet som gör så att jag blir trött och får tårar :(. Sen ha jag inte heller någon riktig fönster här va? Jo men om jag öppna fönstret öppna jag hela... Jag bo på vårning 14 också det skulle kanske inte vara så bra om jag råkade rammla ner här ^^.

Har du tid att let a efter Mina misstag betyder det att du e avensjuk på mitt liv ;)

Right? ;)
Forsätt kolla min blogg ni gör bara så jag få fler besökare :D!

Skolfotot...Så ful -.-"

Ska lämmna tillbaka mina skolfotot ush ;S

Städat :D

Har spenderat hela dagen med städning haha mitt rum är rent just nu men i vardagsrummet är det katastrof ^^.
Mitt rum :D
Mitt skrivbord ^^

Tagga din vän

Gjortde precis en sån där tagga din vän bild på panit ^^. Jag tog bilder från google och klistade in dom och skrev saker under den ;).
Har Copy Right (©)på bilden så om ni försöker tar den!

När jag va liten


One day

Tror att jag ska gå och se den med en vän ;) ♥

Så är det ibland ;)

Haha jag kan också vara så ibland ^^.

rekod

Jag kan inte fatta att jag gjorde det jag ståg och diskade i 3 timmar utan att göra något annat flicka eller äta eller mobilen. Det va fulle med gäster idag :P och det bara kom tarikear och jag fick diska av dom lägga dom i disk maskinen sen lägga ut dom irestaurangen (jobbigt) men jag blogga mer när jag kommer hem just nu är jag helt slut ^^

She can fight with foki ;)

allså jag älskar bara mer och mer denna bloggaren :D. Jag gilla hennes stil och massor med saker ;). Man kan jämnföra henne och foki ;).

Tråkig fredag...

Skulle egentligen hem till min kompis men hon va tvungen att plugga till något så det gick inte för hennes del :/. Just nu sitter jag och kolla på Tv kul. Men få nog komma på snart :P,

Bakelsel

Ska nogalesek börja med min power point i historia som jag ska visa framför hel klassen efter lovet. Power pointen ska handla om fransksarevultionen och hur det började och allt. Men åt en liten bakelsel idag som mammia hade köpte från ett kondidori ;).

God natt :D


Svar på alla söta kommentarer <3

Mikaela (mikaelahoang@hotmail.com) om Skolfoto:
omg, du blev skiiiitsööööt! <3
svar: jag antar att du snacka om dig själv :)<3
Louise om Skolfoto:
Fan vad söt du är
Svar: Haha Louise du ska inte säga nåt när du själv är det :)♥
Tina (tinaahmadi@hotmail.se) om Skolfoto:
va sööt du blev
Svar:  Du med Tina :D fast sötare mena jag då :) <3


Livet är svårt

Då ska man ha matte prov imon :S. Måste plugga nu, har hållit på med min muntlig presentation hela dagen, men är inte riktigt klar med den än ska skriva den på datorn, imon är det skola så ska kanske gå och lägga mig om två timmar ;).

Skolfoto

Jag sitter längst ner åt den vänstra sidan :). Vad söt jag blev...

Just dance 3

Måste ha spelet alltså. Jag och min syster nörda den :D.

Ledig hela dagaen :D... Öhm vad ska man göra o.O?

Då är det bara att komm på någoting... Ingen är hemma så :/

shopping :D


Nagelack l H&M l 10 kr.
Läppglans l H&M l 10 kr.
Topp l H&M l 129 kr.
Magtröja (moonsoon) l Bling l 99 - 70 kr.
Tröja l H&M l 50 kr

Louise/Mikaela äger på kinesiska :D


Louise om Nej <3:
Exakt, kicki du äger på kinesiska!!!
IP: BLAA!!
svar: Som sagt efter dig med ;)!!
19 Oktober, 19:4
Mikaela () om Nej <3:
Haha, men jo, mitt uttal är cp hehe. OKej, jag ska sluta, men då får du insé att du äger på att prata
kinesiska :D
IP: vlabla :P
Svar: Efter dig :D!!


espresio house

Hej sitter i espresio house just nu... ska bertta om dagen idag fick jag gå ifrån svenska lektionen för att jag skulle ha utvecklingsamtal :D så är ledig hela dagen imon lyx ;). Haha det gick jätte bra på utvecklingsamtal samtal typ men mamma blev missnöjd nörd (ps ^^) fick tre C och en d bresten e så dålig jag är (a) fick ingen a :(... Efter skolan åkte jag och mamma till stan köpte lite saker ;) lägger upp det sen. Till alla som gr i min skola önska dom lyckas till i utvecklingsamtal samtal <3 tror att alla fick bättre mig ^^...

God natt <3

Jag börjar bli lagom trött nu jag ska bara borsta mina tänder :D. Sen kryper jag ner i sägen ;) Men just nu lyssna jag på en låt som jag tycker att ni också kanske bådde lyssna på ;), as bra fast den är på madarin :/ Men hur som helst sov gott och ha det det bäst :D. XOXO Kicki♥♥♥

Nej <3

Mikaela (mikaelahoang@hotmail.com) om Förkyld ta vare regnet.:
hihi, ditt uttal var perfekt. kolla mig, som en fucking åsnå ;d
IP: ------------
Svar: Nej, Mikaela du är ingen fucking åsna sluta förolämpa dig själv ;) <3


Forensic Heroes III

Nu kommer jag med HK drama igen ^^ <3

Förkyld ta vare regnet.

Hej idag efter skolan åkte jag till hemspråk med Mikaela och Louise ( två tjejer som går in min paraell klass ^^). Lektionen var ganska bra förutom att min dealekt (stavning) sög. Efter hemspråket skulle vi hem då började helt plötsligt spö regna -_-" Jag blev helt genom blöt, eftersom att jag inte hade luva eller paraply :P Sen skulle alla gå in i Louise paraply, haha det gick inte så bra xD! Men det var typ min dag skola var väl okej va med några på rasten och så ;).
Så ska jag också leta efter förkyl medicin hoppas jag ta rätt bara ^^, eftersom att bara jag är hemma så är jag lite osäker :/.


Kaffe godis

Är helt plötslit sugen på min älskade kaffe godis, haha jag kommer ihåg i min förra klass när alla tog med sig det och åt det på gympan i smg, ingen märkte ingen behavor notice :D, ni som inte fatta vad behavor notice är: Det är liksom om du har gjort nåtgot dumt i skolan då, skriver läraren ner det i en bok som dom har på elverna sen så ringer dom också hem till eran föredrar. Haha visst låter min skola hemsk bara för det, men jag tycker att det är bara med det eftersom att man få lära sig bl.a vad respekt är för något, om du visa repekt till någon annan så få du det tillbaka. Vänta lie nu... Skulle inte denna inlägget hadla om kaffe godis o.O? - Jo??!! opsi! Då blev det fel. Men aja hoppas att ni ståg ut med mitt tjat xD.

En sak till förlåt för mina bilder och de dåligt kvalitet, men ta bilderna från min mobil som ni kanske märkte det...

I had a good life :D

Allt just nu känns perfekt allt börjar gå mot den ljusa sidan bort mot den mörka sidan. Mina val var alltså rätt :D. Glad, glad, glad är jag :).

Fokiwa

Hej vill bara säga till alla läsare som läser fokis och kolla hennes webbshop att det är halva priset på alla hennes short i 24 timmar så skynda, skynda ps jag ska inte köpa ;). Det är fortfarande för dyrt ^^.
Ett par från butiksen som jag tyckte ganska mycket om ;).
Bilden för att komma till webbutiken ;)

mellanmål

Hej fint väder det va ute med regn och så... Nej skoja bara vädret suger.... Men jjust nu sitter jag i köker och äter en macka och dricker te ;) ska nog göra sos läxan snart när jag är klar med allt då ska jag smsa alla min vänner eller de flesta av dom ;D. Men ska börja ära min macka nu!

spårvagnen

Hej slutade för ca 20 min sen och nu sitter jag i spårvagnen påvägen hem från skolan ;). Åkte precis förbi min skolas hållplats haha vi har idrott i någon annan skola det därför :) men blogga mer när jag kommer hem, hejhej ;) <3

Klass resa till the reef

Hej, kommer ihåg när jag gick i 5an :)... Alltså bästa året lätt men ändå inte för att då skulle klassen splittras :P. Efter det så började jag i Ies aa... Men nu ska jag forsätta snacka om klass resan. VT 2010 åkte jag och min klass till The reef i Darmark på klass resa, vi samlades utanför skolan klockan halv åtta sen åkte vi stena line typ i 3 timmar där spelade vi och åt frukost sen så kom vi fram :D. Det första intrycket vi fick när kom in i hotellt " Omg collt ". Där fanns också en jätte cool rusuchana som det var olika effeckter på ;). Saknar dagen med :(!
Stolt fotograf ;) <3.
Old times I miss it :( <3!


Video blogg " Sushi baren"

Hej kommer ni ihåg inlägget " Sushi som rör sig"? Det är en videoklipp som jag filmade när jag var där :).
<----- Klicka på bilden för att läsa mer!

Nöda låten ♥

Go gonna catch it cold, from your ice inside you soul.
So don't come back for me, who do you think you are?


God morgon

Heej, somade typ klocka 3 igår, haha hade typ kvälls humor hela kvällen/natten. Var bara inne på facebook och chattade med en kines :D♥ Mikaela♥... Lyssnade musik medan det :P. Men sen blev jag trött och gick och la mig, eller aa min vän skulle gå och lägga sig va tvungen att göra det ^^. Men läser Historia 2 just nu ;) Ska nog äta frukost om en stund ses ;).
En bild från igår :P

Still awake


old pitcure

Soffan!

Är typ helt beroende av vardags rummet och min (bara) lilla vin röda bedd soffa från Mio :D! Sitter och läser några bloggar :) och kolla en hemsida som jag srattade ihjäl mig åt xD. Tror att jag ska sätta på tvn nu , för att det känns så himla ensamt att vara vaken själv på natten/morgonen ^^. Men till er som ska sova gode natt ( god natt på tyska ;). Nej jag mena så klart god natt, god natt alla läsare ♥!

Uggle örhängen


Glömde skriv att jag ockå köpte ett par uggle örhängen :)

Svar på några kommentarer från inlägget Foki

Alva alva :) om Foki:
Du är klok du att du inte är avundsjuk för hon har pengar!:) det ska du vara solt över!

Svar: Haha pengar är inte direkt ett stor sak i mitt liv... Jag skulle hellre vilja vara glad än att vara rik och ledsen :/. Men tack för din lilla kommentar ;)
Mikaela. Mikaela ♥ om Foki:
Håller med dig till hundra där. Men jag tror knappt hon skriver om sina problem för sina flera tusen läsare.. Hon har nog lite problem, men visar det inte :)

Svar: Aa tror också det, det håller jag med dig om ;). Haha japp visst vill man vara henne ändå ♥Allum

Hej, idag var jag och mamma i Allum... Där hände inte mycket förutom att vi handla mat på ica maxi och så köpte jag en borste. Men har iaf titta på svan prinssan :P. Snacka med min lilla syster nu :D!


What kind of things will make your happy, if you know write down. I really want it.


When I get older I will be stronger...

Haha, jag kommer ihåg när jag skulle gå ur femman och skolavslutningen :D. Alla hållde varsin flagga som jag inte har fel nu tror jag att jag hållde syd korea eller frankrikets flagga ^^.

Ny design :love:

Håller just nu på med en ny design till bloggen ;)
Haha fail bild xD gjorde den på mobilen :)

To see a friend smile is one of the best movement in my life.

Jag älskar/gilla alla mina vänner som jag har! och glöm inte att jag alltid kommer finnas där för er :love: ♥!!

Japansk låt

Ni som inte fatta japanska. Det handlar om en tjej som blev tillsammans med en kille fast hon egentligen inte gillade honom alls. Så hon har ljugit för honom hella tiden... Så frågar han "varför" x 1000 gånger. Varför blev du ihop med mig då? :O. En liten sammanfatting om låten ^^ Hoppas att ni gilla den ;).

Foki

Måste ändå säga något om som jag är så avensjuk på foki, är inte att hon är rik och bor i lyx lägenhet och såna saker... Utan att hon är så himla glad och positiv hela tiden, har aldrig hört henne säga i sin blogg att hon är ledsen eller arg, inte ett enda litet dugg. Hennes liv är enkel sånt liv skulle jag också vilja ha! Varje gång när man läser hennes blogg, bli man alltså gldare igen (ibland). Hon dela med sig sin glädje till alla andra och är så himla glad och positiv samtidigt. Det är det jag beundrar mest av henne!


boring :/

Heej bloggen börjar bli dålig jag vet... Jag har inget att skriva om vad som händer på dagarna och sånt!! Idag var det skola och 7C fick springa till en lektion för att inte komma sen... Jag vill inte ens veta vad som pågår just nu i min gamla klass antar att det är samma sak. Men glad över att jag har bytt till skolan "Ljungnaste" klass xD... Vill gå i A eller D men C går ju lika bra :)!

I wanna let it feelings rises...


Finns det någon mer än koratårn som kan lugna ner folk...


When I said I just wanna stay by my slef, give me a hug!

... :(

Svenskan...

Har hittat lite infomation och sånna grejer om musse pigg som jag ska skriva om på svenska. Någon slagas muntlig framställning... En sak som jag inte är nöjd med den nya klassen att dom inte ha likadana böcker som jag hade i min gamla klass :S det va inte så bra :P... Men ska försöka komma ikappt dom :).

Ny klass!

Heej, idag började jag i 7C as nice! Alla var as snälla och trevliga :D! Är glad att jag bytte till 7C! Så fick man en över skåp också yes :D!! Så träffade man också Tina och mikaela på rasten, dagen blev ännu bättre :D Sen ska man träffa sanna om en stund ;)... Det kan bara inte bli bättre :D :D.

Sant!


Is a new tomorrow

Längtar tills imon :D!
en liten bild från i sommras ;)

Yesyes :D

Äntligen äntligen är så himla glad... Har längtat efter det länge haha. Så glad :D. 7C fick det bli ;) <3 längtar haha, jag känner inte många där, men aa :D :D.

God natt alla söta läsare


Sushi som rör sig

Hej, idag hade jag glömt nycklarna hemma så jag hängde kvar i skolan tills klockan 3 eller något mmedan tiden satt jag och snackde med en vän i skolkafet och hjälpte en annan vän med att fixa skåpet, massor av saker ^^. Jag längtar tills i övermon haha, jag är lite konstig brukar man bli så glad för... (några vet :D) i vanliga fall? Men tänker inte säga det än förren det händer. Jag kan säga er det är inte direkt en positiv sak!
Men idag efter skolan ringde jag mamma oh frågade vart hon var eftersom jag hade glömt mina nycklar, mm så hade hon också glömt sina nycklar så vi åkte in i stan för att hon skulle göra något viktigt... Efter hennes lilla möte så gick vi och åt sushi :D, inte så gott denna gången, men det var ganska okej ändå ;).
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/316640_300956846587399_100000192587322_1409857_1001116254_n.jpg


skolan

Hej nu går jag iväg till skolan... Men först ska jag bara ta på mig jackan och skorna ;). Hopp as ni få en bra dag :D

Lite te först

Nu tror jag att jag går och lägger mig skolan imon. Då få man inte komma sen. Haha jag har en dålig varna att jag måste dricka te innan jag går och läägger mig då kan jag somna lättare ;) (lite konstigt, för det flesta brukar det vara tvärtom, eller?) Men god natt och sov gott, så ses vi imon :D!

fina ugglesmycken

Här hittar du alla fina ugllorna :love:

Saker som jag köpte i stan


Tröja - gina tricot
Hår spännen - Glitter

Svar Tina

Jag hittade dom här: .
på http://www.bloggdesign.nu/?p=articles&c=1&id=45.  Om du inte kan se texten klicka på bilden för att komma till hemsidan.

Hemma

Heej nu är jag entligen hemmma efter en lång dag... På morgonen åkte jag och Silja till hennes föreställning. Dom gör såna saker i deras skolan... Sen gick vi i stan tills typ klockan blev halv åtta sen åkte vi hem :) Jag köpte ett top i stan ;) Lägger upp bild sen! ;).

Gråa smilesar ;)

Fina va :D

Somnade framför datorn igår

Har någon av er gjort det nån gång ^^?

Sista dagen i Liseberg för mig (this season)

Hejhej.
Idag var jag i Liseberg med min syster Silja vi åkte inte mycket eftersom att det va så himla kallt xD. Men åkte ganska mycket ändå :). Vi fick 100 kr med oss och kom tillbaka med 40 spänn :D, haha jag känner mig stolt ;).

I can not wait any more :D


Liseberg!

Hej nu tror jag att jag åker till liseberg. Med silja att det kommer vara jätte många människor där tror AT&T det bli en video blogg eller ngt när jag kommer hem ;) men nu måste jag gå. Kram kicki♥.
ful bild xD!!

En liten bild <3!!

Hhihi hittade bara den bilden på er båda ^^. Hoppas att ni gilla den :D <3!

Tina & Mikaela :D <3

Hej tänkte länka två vänners bloggar som jag läser. Tycker att ni också borde läsa :D Tycker jag!!
Mikaela:
Tina
Bloggarna finns som mina länkar om ni glömmer bort namnet ^^.
Har länkat bilderna :D Klicka på dom :)

Smårätter by my slef = proud gril

Hej idag när jag kom hem så var jag jätte hungrig när jag kkom hem, så va ingen hemma. Så jag va tvungen att göra mat själv! jag gjorde små lax mackor, hallon sylt rullar, italenska små mackor och hallon kaka ^_~ Mycket det blev men ville bara göra mer och mer... Bilder kommer. Jag lova man bli jätte mätt av allt detta xD
Hallon kaka :)
Lingonsylrulle och italensk macka
Laxmacka

Just look forward


pizza - mobilblogg

Hej igår efter retesten kom jag hem så va man ute låst... Sen gick jag , silja och stina och åt pizza tills vaktmästaren kom. Men nu ska jag byta om och borsta tänderna ;) Dom hade vissteligen skaffat en tv i pizzeri. an, så vi satt där och kollade på barnkanalen det va jätte "kul" xD

Confronting your fears!


Skolan på allvar!

Alltsså nu j*vla. Få jag ta skolan på mer allvar förra terminen fick jag A på hälften av  mina ämmnen nu fick jag F på ett prov :O!! Jag ska sluta vara inne på facebook i en vecka, eller så ska jag göra så att jag inte få logga in förrän jag är klar med läxorna! Detta måste jag klara av för det första. Jag orka inte göra Retst och massor av såna saker. Allt ska sitta efter denna utveckling samtalet!! Aldrig gått så dåligt för mig i skolan?!?! Vad har hänt ;O??!!...

Arg...

Komparera!

Yeyes :D. Klarade svenska omprov :)... Haha men är ändå nöjd att jag ine fick F på det, idag efter skolan var det science restest. Det gick ganska bra tror att jag kommer få ett C vi få se ^_~. Just nu sitter jag helt utråkad i soffan :/. Ska nog äta snart vi ses sen ;)'

Piano :)

Heej, har precis valrit på piano mes Sanna... Inget att skriva om skolan va inte bra :(... Men snart kommer allt bli bra igen för mig, snart tro mig! Haha det få bli en liten överrskning ;)! Smsa ska smsa sanna nu... Om jag ens ha hennes nummer :/?

bygga namnet med löv


Äter kanelbullar

Positiv nummer två idag, äter kanelbulle just. Hoppas att det känns bättre :/. Tror att jag ska börja smsa min kontakter nu :)!

Bad school day :P

Kan detta någonsin ta slut. Först när den första grejen har tagit slut kommer den andra! Alltså ja orka inte med detta ;O! Pratade med koratorn idag, det va värsta dramat!! Kommer få snacka med koratorn enskilda nån annan dag :O.
.
Men efter skolan var det hemspråk... Satt tyst typ hela lektioen hade inget att göra kollade typ bara på dom... Tråkigt^^ Men tror ändå att det är så i dom flesta hemspråk. Tycker att dom borde skaffa hemspråk i våran skola även om det är tre kineser som går men ändå :P. Ha gjort klart matte läxan... Vad ska man göra nu då? :/

WHO DO YOU THINK YOU ARE?,


Katten som ville bli youtube stjärna


Såg den på fokis blogg ^_^

Plugga So

Hej, nu ska jag gå igenom lite på so boken. Kan typ allt utan till men måste vara helt säker på att jag kan allt, önska mig lycka till ;). Hoppas inte det blir lika misslyckat som det blev på svenska provet idag ^^. Bara 2 i klassen klarade det! Grattis till dom ^_~...

Grattis Silja <3

Stort grattis till min älskade lilla syster, hoppas att du få en bra dag med Stina :P... Som inte ville komma hem idag men ändå, Ha det bäst! ♥.

Skridskor!

Fundera seriöst på att åka skriskor någon dag. Nu är jag as rädd att åka på isen :S kommer ihåg när jag gick i 4an haha då, va konståkning alltför mig men nu, uff jag ramla så fort jag såtter fötterna på isen ;P!  Någon som vill åka skridwskor nån dag :D <3!

Så va det slut på dagen (snart)

Tråkig dag man har haft... Jag förbjöd mig själv att gå in på datan och mobilen i 5 timmar. Klarade det :). Men vad ska man göra nu då? Nån som har något tips ;).
Jag är faktiskt med på bilden T_T

Stolt liten flicka

Så himla glad :D!! Jag är, kan nästan spela " What are words" på pianio! Yeah ;)... Ska kanske lägga upp en liten videoblogg på det när jag få min piano. Silja (min syster) ska sluta i fiol :( och börja på piano kenaske. Men hon har inte riktigt bestämt sig det... Själv tycker jag inte att hon ska göra det hon ha ju köpt en fiol och sånt. Det är ganska onördigt att sluta då.

Dagens outfits

Tröja H&M l Klocka Ur&Penn l Byxa Kappahl l

Dagens önskelista


Ont i magen


How match have I changed

Tänkte visa upp er alla läsare på lite bilder på min från 3an till 7an, 4 år :D... How mutch have I changed between the year who has just fade away...
3an.
När jag gick i trean var det ganska stor förendring för mig jag började i en ny klass det va nya vänner och nya saker som man skulle lära sig och känna till :P...
Jag i 4an
Fyran va en ganska bra år för mig, blev vän med vännerna i klassen och gjorde mass vis med saker till sammans...
Sommarlovet innan jag skulle bärja i 5an.
Ojj, då skulle en av mina närmaste vänner i klassen byta skola :/
andra terminen i feman.
Då va det nationellla prov haha kunde inte göra mycket men tänkte mycket på det :P
andra terminen i 6an...
Ojjjdå. Då spenderade man halva sin tid med vännerna :D och framför allt lovet!
Sommarlovet innan jag skulle börja i 7an...
Hände inte mycket med då, samma sak :)
7an
Hej nu smsar jag vänner, jätte kul eller hur?
Haha skoja bara med er...
Om ni följer min blogg kn ni lära känna mig...
Så kom igen nu börja läsa den, ha en bra kväll... :D

Slutet på dagen

Så nu närmar man sig slutet av dagen... Tråkig/ jätte hungrig är sugen på snabb nudlar :D. Även om det är onyttig ^^... Just nu messar jag vänner på mobilen och kolla in facebook. Påtal om facebook till er som har fastnat i det tar gärna paus från hemsidan en veck eller sånt då kanske det hjälper :).

1 Oktober - Kinas nationaldag! Ha en bra dag alla kineser :)♥

♥Hejhej rubriken säger allt, idag är det kinas nationaldag... Själv så är jag kines ^^ Så önska alla kineser i världen och såklart i sveige och framför allt alla mina kines vänner att ha en, bra dag♥ :)... Sklv ska min lilla syster ha kalas där hennes vänner kommer :D!

RSS 2.0
Waving Hello Kitty Kaoani