Kvickiis

Hello Sweden, I¨m back!

Heej, har precis kommit hem efter min lilla resa i USA. Det känndes typ som att det tog evighet att vänta på flyget i London, jag somade och i flygplatsen hihi. Men så tur hade man sällskap :D! Jag köpte varmchocklad i starbuks, gick i tax free butiker sen luffade jag typ bara runt hihi.. ^^. Jag är så himla glad att vara hemma igen. Hahaha jag har typ haft hem längtan men ändå inte.
Jag sitter just nu i mitt rum och titta på fyverkrier hahaha, jag kan typ se ganska mycket här. Så lucky me! Ska nog nu hjälpa till med maten. Tror att det blir snabb nudlar D:. Vi hann tyvärr inte köpa något eftersom att buterkerna var stängda... Så då får familjen hitta på något.
Ful bild från flygplatsen men den få duga :D!

Enjoy the last movement in 2011!

Nu sitter jag i London starbucks och dricker varm chocklad. Det blir 3 timmars väntan på flyget till Göteborg. Sen få jag och familjen nog kommma vad vi ska göra de sista minuterna, innnan det blir ett nytt år. Men jag hör av mig senare ;).

Sista dagen i New York

Heej, jag sitter hemma hos mina kusiner nu och se vad man ska göra. Dom alla har gått ut. Men det är en kusin kvar hemma :D. Men hade tänkt stanna hemma hos dom halva dagen sen, är det Sverige. Ska se om mina vänner är upptagna så jag få lite sällskap innan man åker. Men det är ju nyårafton imon också jeppi :D. Då är man framma i Sverige då...

Snart tillbaks till Sverige...

Då var det bara att packa väskan då.

No shopping just looking.

Hej, idag blirdet shopping dag. Och imon har vi inte bestämt vad vi ska göra men hem ska vi. Det har varit fantstiskt här. Men hem måste man till slut. Rbriken No shopping just looking, betyder att jag inte har några pengar kvar. Jag hade använt mina till Mcbook airen. Såfå bara titta på kläder om inte mamma gör ett undantag...

Wax museum today!

Heej, jag hittade till slut biljetter till Wax musemet. Idag så var jag och min syster i Wax musenmet helt själva. Medans mamma och pappa gick och köpte sina egna grejer. Då var det bara 2 dagar kvar tills Sverige ena sida längtar jag till Sverige skit mycket. Men på den andra sidan av mig så gör jag inte det. Jag kommer sakna nöjerna och sakerna som finns i USA, underbart land, så går dagnarna mycket snabbare här. Men jag saknar också mina vänner som finns i Sverige och så bor man också i Sverige. Men 2 dagar kvar jag kommer inte slösa på dagarna i USA innan jag åker hem till Sverige.

Walking in Soho when it

Så idag så köpte jag en ny, Macbook air. Är så himla glad :D. Jag vill till Wax museiumet men beljetterna dom är slut! men jag vill så gärna åka dit, liksom det är typ det viktigate ¨ turist platserna¨. Men idag blev det mest promenad längst gatorna. Det regnade också så det va inte så bra. Jag klippte också håret idag. Mitt lugg som jag hade fundert i typ tusen år. Men så harman äntligen bestämt sig. Det blev inte så bra. Men ganska okej ändå.
Just nu tittar jag på kinesisk film med mina kusiner ha en bra dag! :)
Jag idag :D

Wall streetNo coment -_-"

Kvickiis food in USA

Idag så åt jag i China Town i en vitanesik resturang dom servernade bl.a nudlar och allt möjligt. Jag tog glasnudlar och vårullar :D.


Sen så delade jag och min syster på frusen yogurt.

battery park

Som sagt var i Battery park idag och gick runt. Man kunde bland annat se frihetgudinnan därifrån och sidan på andra sidan av New York. Det är ganska lik Hong Kong här på något sätt...

Jag :D


Inga kommentarer på bilderna :S

Merry chrismas

Heej, idag var jag och gick runt lite över allt vet inte riktikt var jag hamnade men, det hette typ något med City Park där som jag gick. Och så var jag i Wall steet och China town igen och köpte lite saker hehe. Jag visa bilder senare! jag kommer lägga ut bilder på seperata inlägg så det inte blir för rörligt. Men sen gick vi och handlade till en '' Julfest'' Som vi hade hemma hos våran kusiner.
Ps: Jag saknar Sverige och alla människor där :( <3. Men vi ses snart igen :D!


Hoppas ni har fått många presenter!

Mobil blogg

Så är man utanför dom stolen, om jag har fattat det rätt. Ska nog snart dra till Soho till App-storen. Ska kanske köpa en Macbook air. Men det är inte säkert. Men hoppas ni i Sverige få en fortsatt trevlig jul kväll :).Iväg nu till New York City

Nu drar jag iväg. Jag vet inte vart jag ska åka nu! Men vi får se. Föresten God Jul! på er allihop och hoppas ni får det bra ! Julafton med massor av presenter och god mat :D <3

Lilla jag idag!

Jul belysning

Avslutade dagen med att titta på en julbelyslning. Det var nämligen ett hus nära min släkting. Som dekoreade huset jätte fint :o! Dom måste har lagt jätte mycket pengar på allt detta faktiska belysningen! Jag kan inte ens ana att man gör så på sin trärdgård. Tidigare har jag bara sett sån belysing, i nöjes parker. Helt fantastik. Samtidigt ville jag passa på att önska er alla god jul.Booklym Brige

Som sagt skulle jag beöka Booklym Brige om jag hann och det gjorde jag! Vi gick halva vägen på bron sen så gick vill tillbaks. Det var ganska läskigt, när bilarna åkte där åt sidan. Min syster fick typ panik och bad mig att byta plats med henne ;p! Booklym Brige var jätte lång. Jag fick typ ont i benen när jag kom upp.
Det är verkligen värt att besöka. Jag rekommendera :D.

The Little Italy

The Little Itraly var ganska liten ändå. Det tog typ 15 minuter att gå igenom allt! Det mest som fanns i The Little Italy var restaranger. Varje gång när man gick förbi en restaurang. Så frågade ägarna eller dom som jobbade är om du ville äta hos dom. En efter en kom och fårgade så fort som man fram till dom. Jag bara: " I'm Not hungrig" Men det var ju också sanning.
Jag och min syster


The littel italy.

China Town

China Town rekomender jag verkligen att ni ska besöka när ni är i New York. Det var typ som att beöka Kina :D. Alla var typ kineser förutom kanske 3% av 100% ^^. Men måste bara varna er om toanletterna i China Town. Dom är jätte äckliga! Så om ni ska till China Town glöm bara inte att gå på toa, innan ni går iväg från hotellet, eller vart ni än bor.
Maten i China town var inte specellt god, om jag ska få säga. Dem kunde typ inte ta smaken frän Kina. Dom la exempel karamell färg på maten och sånt! Men resten var ganska bra sakerna där var ganska Kawaii och om du vill ha typ snask från Asien så finnas allt där!
Fruskost...Super market, i China Town. ( jag och min syster)

Så avslutade vi dagen också med att köpa något fran China Town.


Merry chrismas from USA

Hej, idag var jag i Rock felei center och kollade på en julgran som var där. Julgranenn var nämligen världens stötsa jul gran. Men enligt mina kusiner har det krumt för varje år. Idag var det is kallt, jag var i centar park men gick aldrig in, eftersom att det var så himla kallt. Helt kallet jag kunde knappt röra mig ;S. Så det blev inte av!
En bild på världens största julgran

Tic tac

Kolla vad jag och min syster hittade i China Town :D.

China town nu

God morgon (USA tid), på er. Nu ska jag iväg till China Town för att äta frukost. Sen ska vi iväg till The Little Italy. Sen vet jag inte riktigt. Men det är ett problem måste ta 1 timme på mig att åka till stan. Men måste ändå har mat ;). Men jag måste gå nu, skriver mer nar jag har kommit hem.

Jag har typ skräck framför kameran! Det bli dåliga bilder ;(

shopping i Macy's ( New York)

Idag berättade jag att vi var i Times Square. Jag köpte också några saker i Macy's shpping center, enligt mina släktingar så är det en av världens största shpping ställe... Men jag hade ju aldrig hört tals om detta? Buy the way jag köpten en ny väska, plånbok och nyckelring.
Väska...

Plånboken.

Nykelrigen:

Allt detta totalt kostade ca 100 dollar ;$

Times square check.

Hej, idag har jag och min familj gått runt i Times Square, vi gick runt shopping centerna där! Sä vi hann inte med, med mera saker.

Jag idag i Times Square.

Jag har också planerat att vi ska besöka:

 • China Town.
 • Little Italy.
 • Empire State Building
 • Top of the Rock
 • Brooklyn Bridge.
Det är platserna som vi i alla fall ska besöka imn, om vi hinner! Men China Town och Little Italy är det självklart att vi hinner med. Dom andra två vi se!

God morgon

Hej, har precis vaknat nu! Här hos mig är det klockan 8 typ. Ska bara äta frkost så ska jag iväg :D. Just nu spelar jag Monopol med min syster på Ipaden. Hmm vad ska jag säga nu?? Nää har typ inget och säga om jag ska säga mer. Så berätta jag mer när jag kommer hem :D.Teckningar som jag gjorde på planet :D

Hej, jag glömde visa er teckningar som jag målade på planet igår nä jag hade tråkigt. Ska visa er dom :D.

Jag måste öva på min stavnig på engelska...

Failde texter jag kommer på men är vnda stolt!


God natt eller God morgon?

Jag ska nog gå och lägga mig nu! det är klockan 3 i Usa och typ klockan 9 i Sverige om jag inte har fel! Men jag bloggar mer imon. Och då blir det bilder :D!

En bild som min syster tog pSka också svara pa mig ;p

Good ight sweet dreams...


Flygplans mat

I förra inlägget så berättade jag om flygplans maten ^^ tog också kort på maten. Först åkte vi SAS sen tog vi typ en Americans flyg bolag i London :). Maten där var värre där. Man fick också sitta på den längst också...
SAS sakerna...

Maten på väg till New York.
Middag!

drickorna

Frukosten

Visste ni en sak att det är 60% mindre risk att man tar självmord, när man dricker kaffe!
Ursäskta bilderna men det var ganska mört på planet!Framme!

Så då var man framme i New York :D! är hos mina släktingar :). Nu och jag fick sitta i planen i ca 9 timmar D: . Satt bred vid min lilla syter också vi typ bråkade om platserna 24 7 :P. När hon skulle sova då la hon sina fötter på mig. Jag tog bort dom sen blev det en stor disction emellan oss -_-.. Flyg plans maten var inte så god. Men om man är en hungrig liten tjej så kan man inte hjäpa det.
Chacka in :)

Svar på en kommentar

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Saknar dig redan. Mobilen är så tyst ;o <3

2011-12-21 @ 20:45:05

Svar; Aa jag vet vet erkänn. Jag är inte heller van, haha det har typ blivit som en vana för mig ;o, saknar dig oxå Kines ♥(mikaela)


Tidställt- Är i flygplanen

Hej, sitter på flygplanen nu är på väg mot London de bilr säkert 2 timmars resa dit! Bloggar när jag jag har kommit till New York., men först måsta jag ha en god ömn först! och jag hatar flygplans mat det smaka nt så gott :p. Men tills dessa få ni har det så himla bra :D <3! Och jag önskar er alla en bra lov.

Scary picture :P

Mina saker från Beccadesign

Heej, igår så fick jag min beställing från Becca desig, dud var snabbt det kom hem till mig! Men aja men är i alla fall glad att jag fick min saker!

Talang show

Idag var det som at sista dagen i skolan. Och jag kom försent! Men hann i alla fall :D. Fick gå in med 6orna! Sen hittade jag min klass till slut! Alla var jätte bra hihi! Men så fick några priser också. Men inte jag D:! HAHAHA men det gör inget!
Min mentor dansar :D!

Min gamla musik lärare och min mentor ;)

Min gamla mentor och två elver

Rektorn: mr Barily och några elver som fick priset!

Igår i skolan

Igår så var det ''Mentor dag'' Det var en dag som i skulle göra någor roligt med våran klass förståndare! Min klass så var vi i muik alen och kollade på '' Pink pants''. Jätte roligt faktiskt :D. Jag typ dog. Innan vi kollade på det så hade vi också en fri timme där man fick göra vad vi ville. En tjej i min klass tog med sig geniet! Så alla spelade...

Några bilder från gå dagen :D!

Tack sötisar :*

Heej, idag var det sista dagen på hela året! JAg hade köpt preeneter till mina vänner Mikael och Linda :). Så fick man ockå en present tillbaka av dom :D. Tack å mycket älskar dom!

LINDA <3

MIKAELA <3

Tack så mycket båda två ;) <3 ringer er när jag kommer hem! ;*
kommer sakna er! och jag kommer också sakna alla andra i skolan <3

let's fuck up and see who still are there

Måste gå in till skolan nu ...

Packat

Tog med mig, 4 plagg till USA restern ska jag nog köpa där! Hmm juste var i resstaurangen ett tag också vet inte vad jag gjorde där... Onördigt besök!
http://www.itsmyheart.org/wp-content/uploads/2008/11/packing-suitcase.jpg
Allt måste få plats jaa! Imon är det "Vax and Cash" dagen där 3 lärare ska vaxa sig! HAHAHAHA det låter äckligt? Men kommer säkert blir kul :)! Tills dess får ni ha det så bra!

Sista riktiga skoldagen 2011

Sista skoldagen imon ska jag bara kolla på film med klassen eller kolla på tre lärare när dom ska vaxa sitt ben... Hahaha fräsh. Jag glömde också min mobil i gypan idag så var tvugen att åka tillbaka till skolan för att hääma den men det gick också ganska snabbt ändå :D! Ska nog sen gå och köpa godi och sånt! Men nu kolla jag på tv.

Längtar tills lovet!

Dagen med Silja

Hejsan! idag har jag bara spänderat hela dagen med min syster vi var i stan medans mamma var hemma. Vi skulle köpa julklappar och sånt till våran kusiner och kompisar. Men det flesta kom vi överens om att köpa i New York :)! Eftersom att vi ändå inte firar jul här! Det var inget speciellt som man kunde köpa... Iallafall vi hittade inget. Efter stan åkte vi hem och sen beställde vi kebbab pizza och drack mjölk till hehe^^!

Två bilder på min söta lilla syster:D

Webshop hos beccadesig.se

Hej, köpte precis en present till min lilla syster och ett par vantar till mig själv på Beccadesign.se. För 70 spänn, halsbanden kostade 59 spännn och vantarna 19 spänn, om man köpte något mer i hemsidan annars kosta dom 129:-. Plus så angede jag min lilla rabbatkod Kvickiis så fick jag 10% rabbat på hemsidan så blev totalt 70:-.
Vantar med snöflinga
Vantar 19 ( ordpris 129) bara idag :)
Ballerina halsband
Den blå köpte jag till min lilla syster Silja hon dansa balett så passsa henne ^^ .
http://www.gratiserbjudanden.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/06/becca-design-rabattkod-300x111.png
glöm inte att besöka hem sidan...

God jul i förskott :D <3!


Har köpt några till men ville bara lägga upp dom här två hihi ^^.

Seg upptadering -_-

Som ni vet så har jag jätte segt upptadering det beror på att jag inte orka skriva på bloggen, så himla mycket som jag gjortde när jag började blogga... Det är inte lika kul :P.
Men nu ska jag berätta om idag och igår. Igår var det en vanlig skoldag förutom att vi körde bingo på musiken och jag hade flest kryst men ingen irad fick jag heller ;(! Sen åkte jag till stan för att köpa julkappar till mina kära vänner och en födelsedag present till min kompis som fyllde år igår...
Idag: Hände inte mmycket förutom att jag bara hade varit i Hisingen men mamma och köpte lite grejer till bad rummet. köpte en handfat, ett skåp till den och en nu blandare :)!

About the day!

Så nu närmar dagen sitt slut!. Har haft en ganska bra dag ;). Faktiskt i  skolan. Sen åkte jag och handlade med mamma efter skolan. Köpte lite grejer till dagens middag :). Utråkad hemma satt och "softa" HAHAH, nej tog det bara lite lungt hemma i sängen och min röda soffa :). Smsade/tele Mikaela och pratade med mamma hehehe.
trötta jag xp, ska sova nu god natt!

Ana Gina

Hejsan! Idag efter skolan följde jag med Lavin, sumaya och fathiya till stan och "träffade'' Ana Gina.  Ståd där ute i ca 1 timme sen när vi skulle gå kom Eric saade in från igenstans... Men brydde inte oss mycket. Vi gav henne också några lappar om Summays skrev på spårvagnen xD! Sen gick vi till Mc donals och åt. efter så var det bara att åka hem och det blev en lång dissuction hehehe.... ^^.

Ana gina
Summaya och hennes lappar...
Summaya och Lavin <3
Min mat :D <3

Dagens bild

mochacafe: via otakulei

Dagens mening

Så sann!!

Om dagen!

Dåligt uppaderingar om dagen jag vet :/. Men idag har det inte hänt mycket i skolan förutom att vi slutade tidigt. Mina nya kära vänner är JB fan och inte jaa. Hahaha det var ju tråkigt på väg hem till skolan då :P. Men sen skrattade jag och en annan tjej as länge åt ingenting, typ HAHAHAHA. När jag kom hem skrev jag klart min svenska läxa, sen ringade jag en vän och pratade i 3 timmar ops ^^♥! Sen var hon trött så smsade istället :). 
Babbel, babbel och prat dag fick det bli :)

God natt, folket

Ska sova nu så jag inte kommer förent till skolan imon. Annars brukar jjag faktiskt vara ganska stressad :P Men imon ska jag ta det lungt och stilla utan att stressa enda litet dugg om jag inte försöver mig då ^^ ♥! 
Äkta kines bild, HAHAHA :D

Ni vet vilka ni är ^^


Ge förslag

Som ni kanske har läst åker jag till New York den 21e December det ska bir så spännande, det är faktiskt första gången jag ska åka till USA, men hoppas bara inte att flygen inställs eller något. För då blir jag ledsen :/, yey det är bara 10 dagar kvar jag längtar så mycket! Just det undra bara om ni har några förlag vadd jag ska beöka, om ni har snälla kommentera jag behöver verkligen några! <3. Jag vill helst höra förslag från folk som faktiskt har varit där. ^^

Självklart har jag redan en hel lista över platser och ställen som vi ska besöka.
China Town
Empire State Building
Broadway
Times Square
Central Park
Top of the Rock
Brooklyn Bridge
Greenwitch Village
Frihetsgudinnan
Little Italy
O.s.v.

Men det finns nog mer? Snälla kommentera om ni vet några kända byggnader, platser eller något som agt New York är stor :D!Ny duschad

Found on - LINK

Foto albumen - Konståkning ^^

Uppvärming :P

Jag och min kompis Lisa ;) <3!

Harr jag berätta att jag har gått i konståknig :P. Första gången och sista jag tävlade kon jag sist D:! Riktigt otur eller så var jag nog för dålig!

 


" You don't have to save me, cuase you have to follow"Jag älska hennes röst.. <3

Siljas dansföreställing

Hej, igår var jag och kollade på min syster när hon skulle har dansföreställing. Det var inte bara min syste och hennes klas som öppträde det var också andra klaser som var äldre. Om ni vill se henne och hennes klass sopla till 8 minuter och 20 sekunder

FRI :D!

Äntligen fri från alla prov är så glad! Fick C på so provet och so inlämmingen, sen fick jag ockå C på mitt No prov :D. Svenska inlännig B :). Matte D :/! Men är fortfarande engelskan och musik om jag inte har fått tillbaka men dom klara jag säkert åt minstånde "E" för jag säkert! hehhe ^^. Tråkig inlägg handlar bara om omdömmen ^^. Men idag hände inkget speciellt en vanlig dag! Hehehe inte dummade sig i alla fall ;)!
Glad liten flicka :D typ men ska lga mat nu hehe, blogga senare

Handgjorda berlocker

Dom gjode jag på sy slöjden igår ;) <3.

Strömavbrott ;@

Igår, efter studyhall när jag kom hhemvar jag trött och nästan helt slut. Så såg man att hela gatan var mörk jag bara " OMG! :O!" och fick världens panik! Halt var det också... Sen fick man  reda att det var strömmavbrott! Jag är också mörkrädd :S. Ringde min kompis, å tur hade man mobilen, men den dog innan jag kom upp :P. Fick sitta och plugga framför 1000 värmeljus i 4 timmar sen kom strömmen tillbaka :D! Sen pluggade jag vidare... Idag är det prov också 2 tyckna har jag :3, önska mig lycka till!
Men nu ska jag äta frukost om jag hinner!

Ruddalen bilder

Sumaya♥... Heheh älska effekten :D

Några i klassen...


Lavin sopa i snön xD HAHAHAHA <3


Påväg in...


Sumaya och Lavin <3

Mikaela och Tina :P <3

Awwe, Linda ser ut som en bebis hehe <3


HEHEHEHE....

Forever alone... Right now alone*

Orka inte lägga upp bilderna idag! Ska sova och glömma allt dåligt och drömma om något bra! Och bara hoppas på en bra dag imon!  God natt!!

Study study study!

Uff, livet är svårt nu! framför allt skolan. Jag ska inte smsa någon nu om nån smsa mig! Så svara jag inte " Förlåt" i förväg men måste koncentrera mig nu! Engelska ska först sen Science! Hann typ inte plugga enegelska :P Pluggade bara science! Men hade en super rolig dag idag :D! Bilder kommer sen men måste börja plugga nu...
Helt slut men måste KÄMPA!!!

Away ;)

God morgon! Nu dra jag till skolaan med mina tunga väska med skridskor och allt annat där i ;P <3. Hoppas jag träffa nån på vägen å det inte blir så tråkigt, annars fär jag bara sätta på mig mina (förstöda)  hörlurar och börja lyssna hehe ^^. Men man kan ju också smsa :D, Men ojojoj börjar blir  bråttom nu! Blogga mer senare!
The teddy is like me hehe ^^...

skridskor med skolan

Imon så är det skrid skor med skolan då. Har packat klart allt tills imon. Hmm vet intd jag ska prata om nu. Juste smsa den bästa kinesen just nu hehe^^. Haha Hej Mikaela vet att du läser detta nu, HAHAHAH <3 :*.
Två bilder på mina skridskor :).

Dansprov check √

Idag, så hade vi dans prov ;) Tror att det gick bra! Men är fakltiskt inte säker, för vi kom på våran dans på de sista 10 minuterna :P. Vår gympa lärare filmade också oss ;o! Men hur som helst ska plugga engelska och No nu ;).
Två bilder från dag :D

6 saker man behöver för att plugga

Hejsan! Allihopa håller just nu och plugga till min engelska prove som är på onsdag! Gå faktiskt riktig bra, för tom ATt min lilla syster kommer in I mitt rum då och då. Laddade near faktiskt app idag på min mobil blogg om den senate ikväll :D. Man gör så hela mobilen ser ut som en iPhone inuti haha erkänn coolt ;).

 • Penn- Så du har något att skriva med.
 • Sudd- Så du har något att sudda med.
 • Anteckningsbok- Så du har något att skriva på.
 • En bok- Som du ska läsa ur.
 • En data/ipad (något liknande) - Så du kananvända google om du behöver veta något.
 • En kopp te (personlig grej) - Det bli mycket lättare och plugga då.

Random bild på mig och min bok :D

:@@@@

...

Smikad Vs Osmikad

Smikad :P
Osmikad

Dagens oufit - Zara

Sööt :D<3
Tröja - Zara - 299:-
Byxor - H&M - 199:-

Zara

Idag var jag i sara och köpte två tröjor, en mössa och en chocklad perfym. Jag är älskar choklad det därför :)! Men nu kommer det bilder  på vad jag köpte!
Tröja l Zara l 299:-
Tröja l Zara l 299:-
Mössa l Zara l 99 :- (haha jag fick ta modelens ;)
Perfym l Zara l 49:-

I wish...


sorry! but I can't control my feelings.

Just sorry if I wase your time! skolan var bra :). vi fick sluta eb timme tidgare eftersom att musiken i skolan vara inställd :D. Fick C på svenska yeah ganska bra faktiskt hehe, idag hade vi matte prov liket gick ganska bra! sendan åkte jag till mammas jobb ska bara vänta tills hon sluta så ska vi åka till stan hehe <3.
hehe en bild på min vän :) i min nya klass :D

Just look forward.

Varför ligger ögonen framme inte bakom? Det är bara för att man ska " Se vad som händer framför dig".
(Never look back again!) För att dina ögon ligger inte bakom där till för att du ska titta bak! Va framåriktad titta aldrig bak!
Man kan ta fel steg i livet! Men det är bara gå och rätta till dom! Inget är omöjlig det är bara viljan som stider mot ödet! Ödet finns inte du bestämmer själv hur livet ska vara! Om du vill gå vidare eller backa!

Första december

Heej, idag var det skola :D ganska bra faktiskt. Men det är det min nya klass är i gänger :P. Men hur som helst har jag matta prov imon... Plugga, plugga och plugga på hih^^. Påvägen hem gick  två fulligubbar på vagnen ;O Dom bara glodde på mig. Det var läskigt ;S. Idag är det första december tittade på jul kalenden, den va inte så bra som jag hade förväntat mig :P.

RSS 2.0
Waving Hello Kitty Kaoani